Skip to main content
Sales via LinkedIn

Sales via LinkedIn

LinkedIn telt wereldwijd meer dan 500 miljoen leden waarvan er zich 11 miljoen in de Benelux bevinden en 3 miljoen in België. Dankzij de vele mogelijkheden moet je als marketeer dit platform inschakelen als extra B2B marketingtool.

Leer tijdens deze training hoe je succesvol je company page kan opzetten, hoe je ervoor kan zorgen dat de persoonlijke pagina's van je medewerkers bijdragen tot het algemene beeld van je bedrijf, hoe je onder de aandacht komt van jouw relevante doelgroep en op welke manier je voor jouw bedrijf en doelgroep de beste content kan delen.

Trainer

Tom Baeten, Winger Consultancy

Tom kreeg als zoon van ondernemers het ontwikkelen van business met de paplepel mee. Hij is gepassioneerd door mensen en het uitbouwen van bestaande of nieuwe zaken. Dankzij zijn grote verkoop-, marketing- en managementervaring binnen groepen als Ricoh, Sara Lee, Suez en bpost is hij in staat om jouw actuele organisatie te scannen en de juiste strategie uit te werken. Tom weet hoe hij de strategische theorie kan combineren met de correcte implementatie in jouw bedrijf en hoe hij de vertaalslag moet maken naar de werkvloer.

Tom Baeten, Winger Consultancy

Partners

kmo-portefeuille

Contactpersoon

Margot Vandermeulen

Coördinator Kameracademie en opleidingen

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant (kantoor Vilvoorde)
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 165
Niet-leden: € 290
(excl. btw)

Bespaar tot 40% van jouw investering met kmo-portefeuille (DV.O110450)

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Schrijf je in via de oranje inschrijfknop of via mail naar inschrijvingen.vb@voka.be

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad