Skip to main content
Map

Rondetafel regio Druivenstreek: ondernemers voor groei

In tijden als deze is het belangrijker dan ooit dat ondernemers zich verenigen en ervaringen uitwisselen. Vaak zit je als ondernemer immers met dezelfde noden als collega-ondernemers, en word je met dezelfde uitdagingen geconfronteerd. Daarom organiseert Voka Vlaams-Brabant binnenkort een (fysiek) rondetafelgesprek, specifiek gericht op ondernemers uit de Druivenstreek!

Met welke vragen en noden zitten ondernemers? Welke meerwaarde kan Voka bieden voor ondernemers uit de Druivenstreek? En hoe kan het WK Wielrennen, dat ook de Druivenstreek aandoet, aangegrepen worden als opportuniteit om bedrijven extra in the picture te zetten? Het zijn maar enkele voorbeelden van topics die aan bod komen tijdens het rondetafelgesprek.

Kortom: met deze sessie willen we de uitdagingen, behoeften en verwachtingen van ondernemers uit de Druivenstreek in kaart brengen om na te gaan hoe Voka optimaal ondersteuning kan bieden. Vanuit het ‘Plan Samen Groeien’ is het tenslotte onze ambitie om ondernemers nóg meer te versterken, ondersteunen en verbinden. Wat kan Voka voor jou betekenen? We zijn één en al oor!

Het rondetafelgesprek verloopt in kleine groepjes van 5 à 7 ondernemers en vindt plaats bij JDI in Neerijse. Een hapje en drankje zal voorzien worden.

In onderstaande video nodigen Ferdinand Schrevens, Relatiebeheerder Voka Vlaams-Brabant en Luc Van Utterbeeck, zaakvoerder JDI en voorzitter Voka regio Druivenstreek, alle ondernemers uit de regio Druivenstreek van harte uit om deel te nemen! 

WK Wielrennen

Wist je dat de Druivenstreek deze zomer dé hotspot vormt van het WK Wielrennen 2021? Zo passeert de wedstrijd o.a. in de gemeente Huldenberg, dat zich officieel WK-dorp mag noemen. Voka Vlaams-Brabant is ook van de partij en steekt 3 Voka-events in een speciaal ‘WK-jasje’. Dé ideale manier om onze bedrijven wereldwijd in de kijker te zetten!

Corona-info

Voka volgt de situatie m.b.t. het coronavirus op de voet en past zich steeds aan de meest actuele maatregelen aan. In het geval van wijzigingen zullen we je tijdig op de hoogte brengen.

JDI         Ginion Group         Jong Voka

Adres

JDI
Wolfshagen 196
3040 Neerijse

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus