Skip to main content
bootjes

Real Leaders 2021 - infosessie

Met een uniek en op maat gemaakt leiderschapsprogramma - REAL LEADERS 2021 - wil Voka - Kamer van Koophandel Limburg mee bijdragen tot de ontwikkeling van Limburgse bedrijfsleiders tot authentieke en impactvolle leiders. Daarnaast willen we een groep van leiders samenbrengen die elkaar kunnen ondersteunen in hun leiderschapsuitdagingen. Wil je weten hoe dit concreet in zijn werk gaat? Kom dan luisteren op de infosessie van 8 maart 2021.

Een onderneming kan niet bestaan zonder succesvol leiderschap. Cruciaal hierbij is dat een CEO stilstaat bij zijn leiderschapspositie.

Voka - Kamer van Koophandel Limburg start voor het zesde jaar op rij, in samenwerking met James Bampfield van het gerenommeerde Quinx, het programma: Real Leaders. Hiermee willen we bijdragen tot de ontwikkeling van Limburgse ondernemers tot authentieke en impactvolle leiders.

Een echte leider kent zichzelf, is authentiek, daadkrachtig en durft zich kwetsbaar op te stellen. Handelt vanuit de eigen waarden en durft tegen de stroom in te gaan. Hij of zij functioneert vanuit zijn ziel, niet vanuit het ego. Een leider inspireert en brengt verandering.

Tijdens deze infosessie vertellen we u meer over de academische benadering, het programma, de inhoud, testimonials en cases, alsook alle praktische info van deze Real Leaders. 

Meer weten?

Voor een idee van het programma en de kalender van Real Leaders kan je de brochure  hier vinden.
Indien je liever een individuele afspraak wenst, mag je dit zeker laten weten.

Contactpersoon

Lena Clement

Coördinator Kameracademie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo