Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Praktische modaliteiten en verplichtingen bij detachering naar Frankrijk
Praktische modaliteiten en verplichtingen bij detachering naar Frankrijk
  • Online

Praktische modaliteiten en verplichtingen bij detachering naar Frankrijk

In samenwerking met SD Worx organiseren Voka Oost- en West-Vlaanderen een praktische webinar rond modaliteiten en verplichtingen bij detacheren van werknemers naar Frankrijk. 

Werknemers correct tewerkstellen in Frankrijk blijft een grote administratieve uitdaging voor veel Vlaamse ondernemers. Iedere detachering moet aangegeven worden bij de sociale inspectie en een sociaal vertegenwoordiger moet op Frans grondgebied worden aangesteld.

Tijdens deze online infosessie krijg je toelichting bij het toepasselijk wetgevend kader en praktische formaliteiten die moeten vervuld worden om werknemers correct te kunnen detacheren naar Frankrijk.

Deze infosessie is vooral gericht op ondernemingen die actief zijn in dienstverlening (installatie, bouwactiviteiten, depannage,…) in Frankrijk en een volledig beeld willen hebben over de verplichtingen die de Vlaamse werkgever hiervoor moet vervullen.

vlai

Contactpersoon

Stefan Derluyn

Directeur regio Haven - Manager Internationaal Ondernemen en Exportdocumenten - Chief Digital Officer

Wanneer

Prijs

Gratis deelname mits vooraf inschrijven.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat