Skip to main content
Computervaardigheden

Power BI

Workshop: Je leert op een snelle en visuele manier waardevolle data, die soms moeilijk te vatten zijn, gemakkelijker te begrijpen om jouw dagelijkse business mee af te stemmen.

Power BI staat voor een groep van functies en diensten die er voor zorgen dat je op een snelle en visuele manier de steeds groter wordende pool van data die erg waardevol kan zijn, maar steeds moeilijker te vatten, gemakkelijker kan begrijpen en gebruiken om jouw dagelijkse business mee af te stemmen.

In deze workshop bouwen we verder op jouw bestaande Excel-kennis om snel je eigen rapportage en analyse te maken waarbij je kan kiezen uit verschillende bronnen.


Doelgroep en voorkennis

Je hebt reeds een behoorlijke kennis van Excel, je beheerst zeker en vast de meest gebruikte standaard functies en formules en kan op een efficiënte wijze omgaan met grafieken en tabellen.


Niveautesten

Klik hier om te testen of jouw niveau voldoende is voor deze opleiding.


Programma

 • De Power-omgeving
  • Power-pivot
  • Power-view
  • Power-query
  • Power-map
  • Power BI Desktop
 • De excel Power Tools
   

Praktisch

Tijdens deze workshop zal iedere deelnemer voorzien worden van een laptop. Het is dus niet noodzakelijk een eigen laptop mee te brengen.


Opleidingspartner

InFidem is een organisatie die jaarlijks meer dan 20.000 werknemers een opleiding verstrekt. Hun expertise ligt vooral in het domein van computeropleidingen voor eindgebruikers.


Docent

Hans Swinnen InFidem

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 

IAB-erkenningsnummer: B0514/2016-09 (erkend tot 31/8/19)

 

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

 

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 340,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 450,00 excl. BTW 

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Markedeer
Trixxo