Skip to main content

Portlunch met Luc Hellemans, CEO Lantis

De Antwerpse regio loopt als een rode draad door het leven van Luc Hellemans. Een twintigtal jaar geleden was hij als ingenieur al betrokken bij het Masterplan Antwerpen. De jaren nadien nam zijn carrière een hoge vlucht bij Arcadis. Daar was hij eerst verantwoordelijk voor infrastructuurwerken, vervolgens voor Arcadis België en tenslotte ook voor de activiteiten in Italië, Frankrijk en Spanje bij. Midden 2017 keerde hij als COO bij BAM NV terug naar de heimat. Met deze overstap wilde hij zijn ervaring en expertise ter beschikking stellen van zijn omgeving. Toen die organisatie werd omgevormd tot Lantis, kwam hij in september 2018 als CEO aan het hoofd te staan van de bouwheer van de Oosterweelverbinding.

Vanuit die rol gaat hij tijdens de Portlunch op 30 mei dieper in op de werf van de eeuw. Hoe verlopen de werken en wat is de economische impact ervan? Wat zijn belangrijke mijlpalen en hindernissen voor Lantis én voor Luc Hellemans persoonlijk? Waarom zweert hij bij samenwerking en hoe verregaand past Lantis dit toe?

Cepa en Alfaport Voka hopen jou van harte te mogen verwelkomen op 30 mei. De Portlunch start om 11.30 uur in Salons Hof ten Damme in Kallo. Deelname aan deze lunch bedraagt 100 euro per persoon (excl. btw). Inschrijven is verplicht.

 

 

De Portlunch is een organisatie van

Cepa & Alfaport voka

Contactpersonen

Ina Veeckman

Senior coördinator netwerkactiviteiten

Myriam Winderix

Management Assistant Alfaport Voka

Adres

Hof ten Damme
Hoog-Kallostraat 4
9120 Beveren

Wanneer

Prijs

Exclusief op persoonlijke uitnodiging

100,00 euro per persoon (excl. btw)

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk t.e.m. 25 mei via pr.aw@voka.be. Nadien is het volledige bedrag verschuldigd. Indien u later of niet geldig annuleert, kan uw afwezigheid achteraf geen aanleiding geven tot terugbetaling. U kunt zich ook zonder bijkomende kosten laten vervangen door een collega. Gelieve de naamswijziging door te geven. 

Deze activiteit wordt georganiseerd met respect voor de veiligheidsmaatregelen die op dat moment gelden. We houden ingeschreven deelnemers een week vooraf op de hoogte over eventuele extra maatregelen of wijzigingen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Gosselin
Welt white paper