Skip to main content
Plato Ondernemers Jong Ondernemen

Plato Ondernemers Jong Ondernemen

jong ondernemenZijn de bouwstenen van uw startende onderneming gelegd? Maakt uw onderneming een gecontroleerde groei door? Wenst u zich te verdiepen in het optimaliseren van uw bedrijfsvoering? Voelt u de noodzaak om efficiënter om te springen met de bedrijfsmiddelen die u hebt op vandaag?

Is het antwoord op één of meer van bovenstaande vragen ‘ja’? Dan bent u bij Plato Jong Ondernemen aan het juiste adres!

De behandelde thema’s binnen Plato Jong Ondernemen worden bepaald door de deelnemers zelf aan het begin van het traject.

Hieronder alvast enkele voorbeelden:

strategie/missie/visie – raad van advies – insights/mbti – prospecteren – digital marketing – aanwerven van personeel – balansanalyse – intern of extern kapitaal – verloning – delegeren – …

Dit traject gaat van start op 10 juni 2020.

Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met projectverantwoordelijke Anouk Andries via anouk.andries@voka.be.


Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 1000 euro
  • Niet-leden: 1300 euro

aio

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group