Plato Inspiratie- & infosessie Klein Brabant-Vaartland

12/06/2018

Op dinsdag 12 juni zijn we te gast bij Interieurglas, één van onze vele Plato-believers uit Klein Brabant-Vaartland. Kom vrijblijvend luisteren naar de getuigenis van Jill en Kenny Raes hoe Plato hen helpt in de groei van hun bedrijf.

Programma inspiratie- en infosessie

  • 11h45 – 12h15          Ontvangst met een broodjeslunch
  • 12h15 – 12h30          Toelichting Plato door jouw Plato-coördinator
  • 12h30 – 13h00          Getuigenis van Plato-deelnemers Jill en Kenny van Interieurglas 
  • 13h00 – 13h45          Bedrijfsbezoek Interieurglas met afsluitend drankje

Interieurglas

In de jaren ’80 zijn eiken keukens met glasramen nog heel hip. Jeff Raes maakt op dat moment dergelijke glasramen, volledig volgens de regels van de tiffany-kunst. Zo ontstaat 'Art Glass Atelier'. Later krijgt Jeff ook de techniek van het zandstralen in de vingers.
De eerste werknemer volgt niet veel later: Kurt. Die is vandaag niet alleen medezaakvoerder van Interieurglas, maar ook de schoonzoon van Jeff. Wanneer het duidelijk is dat volglazen deuren hun plaatst op de markt veroveren, besluiten Jeff en Kurt om het atelier te verhuizen naar het huidige pand aan de Rijksweg in Ruisbroek. De activiteiten van Art Glass Atelier breiden zich zo uit met de verkoop, opmeting, levering en plaatsing van glazen draaideuren, douchedeuren, scheidingswanden, schuifdeuren, spiegels en beloopbaar glas. Kortom: glaswerk op maat van jouw ruimte.
Meer nog: bij Interieurglas krijgt elke vakman intern een individuele beroepsopleiding van 6 maanden. Die opleiding tot glasplaatser is jouw garantie dat je project volledig volgens de regels van de kunst – én de regels van Interieurglas – loopt.

Plato

Voka – KvK Mechelen-Kempen organiseert al meer dan vijfentwintig jaar het lerende netwerk Plato. Een intensief traject voor bedrijfsleiders of verantwoordelijken die hun ervaring en kennis willen delen om zo te leren van elkaar en te groeien op diverse domeinen. Meer informatie over Plato en de verschillende trajecten: bekijk onze website!
 

Meer informatie

Contacteer Alain De Cuyper via alain.de.cuyper@voka.be of 015 45 10 20.

In samenwerking met

Agentschap Innoveren & OndernemenPlato