Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Plato Experten - Digitaal

Ben jij een IT-manager die de digitale transformatie omarmt en meerwaarde wil creëren voor jouw onderneming? Dan is deze Plato Experten Digitaal voor jou het perfecte netwerk om te groeien!

Doorheen de sessies inspireer je andere managers met jouw inzichten, daag je elkaar uit en krijg je zelf ook heel wat inspiratie. Hoe combineer je de businessuitdagingen met de steeds groter wordende markt van nieuwe digitale technologieën? En hoe ga je om met eventueel verouderde of ‘legacy’ systemen? Hoe neem je jouw rol op als inspirerende leider? 

Dit Plato-netwerk is bedoeld voor IT-managers die inspiratie willen opdoen rond digitale transformatie en digitalisering, voor wie in interactie wil gaan, wil uitgedaagd worden en kennis en ervaring wil delen.

Programma

De thema’s binnen Plato Experten Digitaal worden bepaald door de deelnemers zelf. Je daagt ons uit om inspirerende sprekers te zoeken en de inspiratie om te zetten in een concreet actieplan. Via co-creatie gaan we aan de slag om maximaal kennis en ervaring uit te wisselen, steeds met de eindgebruiker centraal: jij als IT-manager en de medewerkers van jouw onderneming. 

We stellen alvast enkele thema’s voor:

  • Digitale transformatie en digitalisering: van inspiratie tot actieplan
  • Hoe businesscases definiëren en samenwerken met partners en IT-leveranciers?
  • Een digitale customer journey via design thinking: meer inzichten in wat jouw klanten willen
  • De plaats van jouw organisatie in het digitale ecosysteem: partners, steunmaatregelen en kansen voor innovatie
  • Hoe jouw organisatie mee krijgen in de digitale transformatie
  • Good practices systemen en digitale tools
  • Cybersecurity en disaster recovery
  • Stappenplan richting een datagedreven organisatie: de waarde van business intelligence
  • Ervaren van nieuwe technologieën via demonstraties ter plaatse: VR/AR/XR, 5G, IoT, blockchain, …

Spreker

Sprekers worden bepaald afhankelijk van de thema's, jouw interesses en noden.

Dit traject gaat van start op donderdag 16 november 2023.

Wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met projectverantwoordelijke Frederik Delodder.

AIO


Annulatievoorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot 30 dagen voor aanvang van de kick-off. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Tot de eerste sessie mag een ingeschreven deelnemer zich door een collega laten vervangen. Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. 

De deelnemer geeft de toestemming aan Voka om de persoonsgegevens op te nemen in de databestanden van Voka. De privacywetgeving zal gerespecteerd worden. Voka behoudt zich het recht om een Plato-groep te annuleren.

Als er zich binnen de groep concurrentie voordoet, dan wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de eerst ingeschreven deelnemer. Deze heeft het recht om deelname te weigeren, omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie.

Contactpersoon

Frederik Delodder

Adviseur Digitalisering en Innovatie

Wanneer

Prijs

1000 (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Dit traject ondersteunt SDG 9. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 9

 

Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.


Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag