Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Lerend Netwerk

Plato Algemeen Management Waasland 2024-2025

Een stevig klankbord voor Wase kmo-ondernemers en een netwerk voor 't leven: dat belooft deze Plato Algemeen Management jou.
Haal jij ook zoveel inspiratie uit verhalen van collega-ondernemers? Niet gek, want jullie botsen natuurlijk op gelijkaardige uitdagingen. Plato Algemeen Management brengt je aan tafel met 15 kmo-bedrijfsleiders rond brede management-topics.

Plato in jouw regio

Deze keer blijft het netwerk ook in jouw achtertuin, waar we samen regiospecifieke uitdagingen kunnen tackelen. Het Waasland is de uitvalsbasis voor deze Plato-groep.

Met hulp van een ervaren mentorteam, diep je samen thema’s uit die jullie na aan het hart liggen. Welke? Dat bepaal je tijdens de tweedaagse kick-off samen met de groep. Zo is dit lerend netwerk er één op maat van jouw noden.

Het mentorteam voor deze Plato-groep is geboren en getogen in het Waasland. Met hun bakken ervaring zorgen zij voor een straffe begeleiding:

 • Marc Verbraecken is oprichter en eigenaar van Verbraecken & Partners. Hij bouwde in het Waasland 4 succesvolle verzekeringskantoren uit.
 • Demona Delzainne is hr-manager bij Shipex, een expeditiekantoor in containerbusiness. Haar hr-ervaring brengt een mooi evenwicht in deze groep.
 • Koen Van Riet, Commercieel & Business Manager bij Multi Masters in Antwerpen.
  Hij heeft ook zijn eigen onderneming, Evolutions, waarin hij niet alleen zijn vaardigheden in sales, marketing, innovatie, strategie en commercieel management aanscherpt, maar ook coachsessies aanbiedt aan anderen.
   

Welke topics komen bijvoorbeeld aan bod?

 • Hoe zet je je strategie om in de praktijk?
 • Hoe hou je zicht op financiële analyses?
 • Hoe vind, behoud en motiveer je je medewerkers?
 • Waar kan aan je up- of cross-selling doen?
 • Wie ben jij als leidinggevende?


Voor wie?

Plato Algemeen Management Waasland richt zich tot ondernemers (zaakvoerders/eigenaars) uit het Waasland met groeiambities, die willen professionaliseren op verschillende managementdomeinen (strategie, finance, sales & marketing, personeelszaken, innovatie…).

Praktisch

 • Start-tweedaagse: 25 en 26 januari 2024 
 • Duurtijd traject: twee jaar
 • 10 inhoudelijke sessies per jaar, met broodjesmaaltijd, telkens op een weekavond (buiten schoolvakanties)
 • overkoepelende netwerkavonden met het hele Plato-netwerk
 • zomeractiviteit
 • Begeleiding door een ervaren mentorteam

Kostprijs: €2350 (excl. btw) voor het tweejarige traject zoals hierboven beschreven.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt met de steun van VLAIO.

Interesse?  

Plan een kennismakingsgesprek in met collega Evy Gordts: evy.gordts@voka.be

 

Belangrijk

De samenstelling van een Plato-groep gebeurt heel doordacht. Concurrerende bedrijven komen niet in eenzelfde groep terecht, tenzij dat vooraf is afgetoetst. Om de uitwisseling van kennis en ervaringen optimaal te laten verlopen, wordt de groep zo divers mogelijk ingevuld.
Een intake gesprek is de eerste stap van selectie. Om nadien eventueel over te gaan tot een eventuele definitieve inschrijving.

 

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.
 

Contactpersoon

Evy Gordts

Plato-coördinator regio Waasland

Wanneer

Prijs

€2350 (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Door je in te schrijven voor dit Plato-traject ga je akkoord met de algemene voorwaarden die je hier kan lezen.


Kmo-portefeuille is niet van toepassing.

AW_Welt_6stappenplan