Skip to main content
Plato Academy - Sessie 1: Digitalisering
  • Online

Plato Academy - Sessie 1: Digitalisering

Hoe moet je het 'digitale verhaal' zien in de toekomst van bedrijven? En met welke digitale tools kan je aan de slag om groepen te begeleiden en faciliteren? Je leert het in deze workshop met Olivier Mangelschots.  

Inhoud van de workshop

Als Plato-P/Meter krijgen jullie meer en meer vragen van ondernemers in verband met digitalisering. De juiste keuzes maken rond ‘digitaal’ is van strategisch belang voor de toekomst van veel kmo’s. COVID-19 zorgt voor een versnelling. 
 
De uitdaging is dat ‘digitaal’ voor vele Vlaamse zaakvoerders ver buiten hun comfortzone ligt. Ze voelen de noodzaak, maar zien de bos door de bomen niet meer:

  • Wat is digitale transformatie nu precies? 
  • Wat kan ik op korte termijn doen? 
  • Wat zijn de typische uitdagingen en valkuilen? 
  • Welke tools kiezen?
  • Hoe start ik?

In deze online workshop van ongeveer 2,5 uur zal Olivier Mangelschots (digitale kmo-coach – en zelf ook Plato peter) jullie inspireren. Geen saaie opleiding, maar een interactieve workshop waar jullie de kans krijgen om samen te werken en ervaringen te delen via Zoom Breakout rooms, Mural.co Workspace, Mentimeter, Slack enz.

Zo proeven jullie meteen van de mogelijkheden om zelf interactieve workshops en brainstorms te organiseren, online en face-to-face.

 

Praktisch

8 juni 2020

Digitaal van 13.30 t.e.m. 16.30 uur.

Contactpersoon

Céline Vermeeren

Arbeidsmarkt - Groeitrajecten

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat