Skip to main content
Logo Kameracademie

Personal branding en online netwerken via LinkedIn

Ontketen je online potentieel

Of we het nu leuk vinden of niet, iedereen heeft een online imago. We worden allemaal wel eens gegoogled en diegene die we ontmoeten zoeken je al wel eens op. 2 op de 3 personen zoekt op regelmatige basis online naar informatie over andere personen. De redenen hiervoor zijn zeer divers. Feit is dat we allemaal werk moeten maken van onze digitale cv en ons online imago, niet enkel privé maar ook professioneel.
LinkedIn is ondertussen een uit de kluiten gewassen medium waar meer dan 50 % van de professioneel actieve bevolking in België over een profiel beschikt. Omwille van de bijzonder uitgebreide mogelijkheden en de beperkingen die de privacywetgeving ons sinds vorig jaar oplegt vinden steeds meer mensen hun weg naar LinkedIn en neemt het aantal actieve gebruikers en believers toe.

In deze opleiding leer je hoe je jouw eerste stappen op dit platform zet, waaruit een compleet profiel bestaat en wat je moet doen en vooral niet doen. Volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat is LinkedIn precies (inclusief Facts & figures)
  • Waaruit bestaat het complete LinkedIn profiel?
  • Wat is het verschil tussen een LinkedIn en een openbaar LinkedIn profiel?
  • Hoe zet je jouw eerste stappen op dit platform?
  • Wat zijn de do’s en dont’s?
  • Hoe bespeel je de algoritmes van LinkedIn en boost je maximaal jouw populariteit?
  • Hoe kan je online netwerken?
     

Doelgroep
Commerciële medewerkers en management
(Zelfstandige) ondernemers en freelancers
Professionals die leads willen genereren en nieuwe klanten willen aantrekken
Marketing- en communicatie medewerkers en verantwoordelijken

Jouw expert
Tom Baeten is reeds 25 jaar actief in B2B sales- en marketing. Tom is sinds het prille begin actief gebruiker van het LinkedIn platform en sinds jaren is dit platform uitgegroeid tot een van zijn belangrijkste werktools. Als autodidact leert hij je op een zeer praktische manier de tips en tricks om van dit platform ook voor jou een bondgenoot te maken die je helpt bij de ontwikkeling van je business.
 

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Geel)
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Leden:
€ 170 Excl. BTW

VROEGBOEKKORTING: t.e.m. 6 september 2019 betaal je als Voka lid slechts € 153.

Niet-leden:
€ 255 Excl. BTW

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 40% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is € 170 voor leden van Voka en € 255 voor niet-leden.  Indien je inschreef voor 7 september is het bedrag € 153. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons erkenningsnummer is DV.O104982.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf 10 werkdagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel: 014/56 30 30

Banner CapitalLink
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse