Skip to main content
Opstart Bryo StartUp West-Vlaanderen - april 2021

Opstart Bryo StartUp West-Vlaanderen - april 2021

Bryo focust op enthousiast talent met een hoog potentieel en een grote goesting om te ondernemen. Ben jij klaar om er volledig voor te gaan? Op 23 en 24 april 2021 start een nieuwe Bryo StartUp groep op en we zijn volop bezig met de selectie dus schrijf je snel in!

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen zijn bij het uitbouwen van een succesvolle start-up. Je wilt je vaardigheden verscherpen en verdiepen, je wilt je zakelijk netwerk uitbouwen, je hebt nood aan een klankbord en een frisse kijk op je groeistrategie. Kortom, je hebt een passie voor ondernemen en je zoekt een community waarbij je steeds terecht kan. 

Bij Bryo StartUp kom je terecht in een community vol start-ups met groeiambities én ervaren ondernemers uit alle sectoren. Naast de maandelijkse sessies brengen we je in contact met experten, ondernemers en potentiële investeerders. Door ervaringen uit te wisselen met je collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan je Bryo-coach en ervaren experten doe je de kennis op om de eerste valkuilen te vermijden.

bryo

Bryo

​We zijn momenteel bezig met de selecties voor de volgende opstart op 23-24 april 2021. Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent via dit formulier en wij bezorgen je daarna alle info om je kandidaat te stellen. (Opgelet, beperkte plaatsen per traject)

Welkom bij de grootste ondernemersfamilie van Vlaanderen!

Veel succes!

Aantal Bryo StartUps die we jaarlijks begeleiden in Vlaanderen

  • 240 StartUps

AIO

Contactpersoon

Astrid De Clerck

Member Services - Startend ondernemen

Wanneer

Prijs

500 euro exclusief btw

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
Gosselin
Proximus
IMU_Altez_1/04
Welt white paper