Skip to main content

Opstart Bryo StandUp traject West-Vlaanderen - maart 2021

  • On- en offline

Met Bryo StandUp willen wij jullie gids zijn bij de eerste stappen richting ondernemerschap. We willen jullie klaarstomen om te starten met ondernemen.

De nieuwe opstart van Bryo StandUp is ook de opstart van ons eerste Blended-traject. Met Voka West-Vlaanderen doen we een pilot-traject waarbij jullie voortaan naast de interactieve groepssessies ook een persoonlijk digitaal traject krijgen. 

Een fijne mix tussen online en offline learning. Dankzij contentvideo's die voorafgaand aan de sessie kunnen bekeken worden, kunnen we tijdens de groepssessie maximaal inzetten op eigen cases en interactiviteit.

Dit traject is interessant:

  • Als je wil ondernemen, maar nog geen businessidee hebt.
  • Als je heel veel ideeën hebt, maar er niet in slaagt één uit te werken. 
  • Als je reeds een idee hebt, maar dit nog niet concreet genoeg is en er nog nood is aan verdere uitwerking of als je twijfelt of het idee wel levensvatbaar is.
  • Tot slot is Bryo StandUp ook interessant voor intrapreneurs en familiale opvolgers. Want ook mature bedrijven hebben nieuwe, frisse ideeën en projecten nodig!

Wat gaan we nu allemaal doen?

  • We brainstormen, we genereren businessideeën. We gaan deze ideeën vervolgens verfijnen aan de hand van verschillende tools.  
  • We denken na over het businessmodel en het financieel plan.  
  • Op het einde van dit traject evalueren we jouw project. We kijken naar de sterktes en zwaktes. Zo kan je jezelf de grote vraag stellen: doe ik het of doe ik het niet?

AIO

Bryo Stand UP

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse in dit traject? Laat het ons weten via het formulier hieronder en wij bezorgen je daarna alle info om je kandidaat te stellen.

Bryo Stand UP

 

Jaarlijks begeleiden we 150 Bryo StandUps in Vlaanderen

Getuigenis

Bram Algoet - Puckolo

Bryonist Bram Algoet brengt met Puckolo de limonade van zijn grootvader weer tot leven!
In volgend fimpje vertelt Bram zijn verhaal en waarom hij in het Bryo-traject ingestapt is! Als deelnemer aan zowel Bryo StandUp als StartUp kan Bram namelijk als geen ander uitleggen waarom Bryo ook voor jou interessant kan zijn!

Wat na Bryo StandUp?

Na Bryo StandUp heb je zicht of jouw businessidee levensvatbaar is en of je klaar bent om te starten. Ook starten houdt natuurlijk flink wat uitdagingen in... Ook in die volgende fase willen we jou met Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen begeleiden.

Ons traject Bryo StartUp kan je helpen bij alle challenges in deze start-up fase! Je kan je prille ervaringen uitwisselen met je collega-ondernemers, geruggensteund door ervaringsdeskundigen die hun kennis met je delen. Samen omzeilen we de eerste klippen op je koers.

Voor de echte snelle groeiers die volop schalen, hebben we Bryo ScaleUp.
Dit traject is er voor start-ups die reeds een omzet realiseren van minimaal €100 k/jaar en dit de komende jaren willen laten groeien tot meer dan €1000 k/jaar. Je ambitie houdt tal van nieuwe uitdagingen in waar we samen voluit voor gaan.

Bryo Team Voka West-Vlaanderen

Bryo team

Evy De Bruyker, Astrid De Clerck en Hannes Careel zijn de Bryo-coaches van Voka West-Vlaanderen die jou graag helpen op jouw ondernemerspad. Aan de hand van workshops, individuele coachingsessies en door je samen te zetten met de juiste klankborden, zorgen zij voor jouw persoonlijke groei!
 

Contactpersonen

Hannes Careel

Member Services - Startend ondernemen

Evy De Bruyker

Member Services - Startend ondernemen

Astrid De Clerck

Member Services - Startend ondernemen

Wanneer

Prijs

  • 250 euro (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group