Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Opleiden kan je leren: Leren en technologie, een 'match made in heaven'?
Opleiden kan je leren: Leren en technologie, een 'match made in heaven'?
  • Online

Opleiden kan je leren: Leren en technologie, een 'match made in heaven'?

De participatiegraad in Vlaanderen bij levenslang leren en opleiding is bedroevend laag. In een kenniseconomie zoals de onze is continu bijblijven nochtans essentieel om de economische groei en de arbeidsproductiviteit op peil te houden, zeker in een context waar veel jobs zullen wijzigen. Levenslang leren maakt mensen wendbaar en dat zullen we nodig hebben. In deze 10-delige reeks reiken we handvaten aan de ondernemingen om de omslag naar de toekomst te maken met sterke, opgeleide werknemers.
 

Technologie evolueert snel. Dit heeft een grote impact op ons dagelijkse leven en op het leren binnen organisaties. Hoe gaan organisaties hiermee om? En wat met de medewerkers zelf? Hoe ziet dat leren eruit en wat zijn de ingrediënten van een impactvol, modern leertraject?

We zoomen tijdens deze online infosessie in op de evolutie van een loutere 'Just-In-Case'-aanpak naar een mooie combinatie van 'Just-In-Case' en 'Just-In-Time'. Welke trends en digitale toepassingen beïnvloeden vandaag bewust, maar vooral ook onbewust ons leren? Hoe gaan organisaties om met het 'mobiele' verhaal en hoe beïnvloeden serious games, extended realities, e-learning en sociale leerplatformen onze ontwikkeling?

We staan met Mathias Vermeulen stil bij technologieën die ons leren om positieve impulsen te kunnen geven en welke rol L&D- en/of hr-verantwoordelijken kunnen spelen in dit verhaal.

Spreker

Mathias Vermeulen (zaakvoerder Winston Wolfe) is gebeten door leren en gepassioneerd door technologie en trends. De combinatie van beide topics zorgt dan ook voor een boeiende cocktail, wat noodzakelijk is in een modern L&D-beleid binnen organisaties. Geregeld geeft hij keynotes , sessies en workshops hieromtrent, zowel in het binnen- als buitenland.

VLAIO - VOKA

Contactpersoon

Davy Maes

Kennis & advies/Menselijk kapitaal

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze infosessie is gratis.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group