Skip to main content
Foto OBD

Ontdek onze Kamer tijdens Voka Open Bedrijvendag

De eerste zondag van oktober zetten naar jaarlijkse gewoonte opnieuw heel wat bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren open voor het grote publiek. Voor de vele bezoekers is het de ultieme gelegenheid om een blik te werpen achter de schermen van hun favoriete bedrijf.
Dit jaar stelt onze Kamer ook haar deuren open voor het grote publiek.

U kan die dag ons prachtige historisch pand bewonderen en meer te weten komen over onze werking. Het jaarthema van Voka Open Bedrijvendag is duurzaamheid. Onze Kamer begeleidt niet alleen bedrijven bij het uitwerken van hun duurzaam ondernemingsbeleid, maar heeft in haar eigen werking ook enkele veranderingen doorgevoerd. Ontdek op 6 oktober hoe ze dit hebben aangepakt. Daarnaast stellen we u die dag ook startende ondernemers uit ons Bryo-netwerk voor. Zij getuigen over hun goesting om een eigen zaak te starten en hun sprong naar het ondernemerschap. Met plezier stellen we ze aan u voor:

Starters Open Bedrijvendag

 

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Het is niet nodig om op voorhand te registreren. Er is vrije toegang tot onze gebouwen.
CapitalAtWork
Deloitte
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner