Skip to main content
Map

Ontdek het nieuwe bedrijvenpark 'Heersterveld'

Heersterveld

Op Tongeren-Oost vinden we het nieuwe bedrijvenpark Heersterveld, goed voor een oppervlakte van 14.000 m² en 29 KMO-gebouwen en dus een mooie opportuniteit om nieuwe bedrijvigheid te ontdekken. 

We maken kennis met 2 OCT-leden: Feli Service & Digitong op 22 juni 2023 en sluiten ons werkingsjaar af met een gezellige zomerbarbecue. 

Feli Service herstelt hydraulische leidingen in alle soorten en maten. Hun depannagedienst komt ter plaatse waar de kapotte slang wordt gedemonteerd, gekopieerd in de servicewagen en terug gemonteerd. Hiernaast zijn zij ook verdeler van hogedrukreinigers van Solid+ en Dibo. Zaakvoerder Johan Thielens startte 13 jaar geleden op zelfstandige basis en vestigde zich in 2021 op Heersterveld.

Feli Service

Digitong

Digitong trekt een lijn in de online communicatie van jouw bedrijf. Ze focussen op strategie, branding, development en marketing. Het opzetten van een goed digitaal ecosysteem is de sleutel van je business. Möbius Franssen startte in 2019 als one-man-show met Digitong en heeft inmiddels 12 werknemers in dienst.

Praktische informatie

Programma
  • 18u00   Ontvangst 
  • 18u30   Welkomstwoord door voorzitter Yoeri Jorissen
  • 18u40   Bedrijfsbezoek aan Feli Service & Digitong
  • 19u15   ZomerBBQ met netwerkreceptie 
  • 22u00   Voorzien einde 
Annuleringsvoorwaarden

Kosteloos annuleren kan tot 48u vooraf via ina.philips@voka.be. Nadien blijft de deelnameprijs verschuldigd wegens gemaakte cateringkosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. 

We kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen. 

Met ondernemende groeten 
Het bestuur van Ondernemersclub Tongeren

OCT

Sponsors

Contactpersoon

Ina Philips

Projectmedewerker belangenbehartiging

Adres

Heersterveldweg 16A
3700 Tongeren

Wanneer

Prijs

Leden OCT: € 45*
Niet-leden: € 60

*2 deelnemers per lidmaatschap 

Extra personen kunnen deelnemen aan niet-ledentarief

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.