Skip to main content
Map
Voka Infosessie

Ontbijtsessie: oplossingen voor circulair waterbeheer

De zomer was natter dan gehoopt, maar niet voldoende om de schaarse waterreserves aan te vullen. Meer en meer maatregelen vinden hun ingang om water te besparen en beter te benutten. Waar liggen voor jou de mogelijkheden? 

Je toevoerketens en productieprocessen hebben al heel wat efficiëntie- en besparingsmaatregelen te verduren gehad. Toch blijft de waterschaarste aanhouden, en kan je je maar beter wapenen tegen de tekorten. Een strategisch plan van aanpak kan jouw onderneming helpen om de waterkraan open te houden.

Gelukkig zetten ondernemers al sterk in op hun individuele hergebruik, zuivering, en opvang van water. Die technologieën evolueren snel en bieden steeds meer mogelijkheden. Daarnaast valt echter nog potentieel te ontdekken in projecten die ontharding, infiltratie of vernatting aanmoedigen. Ook samenwerkingsverbanden tussen bedrijven onderling kunnen de transitie naar een circulair watersysteem versnellen. 

Ben jij benieuwd hoe je kan groeien in circulair waterbeheer? Ontdek het van collega-ondernemers en onze expert tijdens deze gratis ontbijtsessie. Alexander De Ruijter, project leader water & climate van adviesbureau Antea Group België, lijst de belangrijkste mogelijkheden op.
 

Schrijf snel gratis in via de knop rechtsboven. 

Programma

  • 08.00 uur: Onthaal met doorlopend ontbijt
  • 08.30 uur - 10.00 uur: Presentatie circulaire wateroplossingen en interactieve groepsdialoog
  • 10.00 uur - 10.30 uur: Vrijblijvende netwerking
  • 10.30 uur: Voorziene einde

Met steun van

VLAIO

Contactpersoon

Noah Feron

adviseur duurzaam ondernemen

Adres

Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering