Skip to main content
Ontbijtclub Hageland september

Ontbijtclub Hageland september

LIFT laat je medewerkers 21ste-eeuwse competenties verwerven

Elke tweede donderdag van de maand organiseren wij een ontbijtclub in het Hageland. Dan kan je ondernemers uit Oost-Brabant leren kennen tijdens een lekker ontbijt in een aangename setting. Elke editie zorgen we ook voor een inspirerende spreker.

Op 12 september, bij de start van het nieuwe academiejaar, laten we UC Leuven-Limburg het project ‘LIFT’ voorstellen (Learning in Facilitated Teams). LIFT is een nieuwe vorm van leren die werknemers klaarmaakt voor de digitale toekomst. 

Industrie 4.0 zal ons naar nieuwe manieren van produceren en nieuwe businessmodellen leiden. Werknemers moeten daarom open staan voor permanent leren en typische 21ste-eeuwse competenties, zoals oplossingsgericht werken, creativiteit, teamwork, … Via de LIFT-methode ga je met een uitgelezen team van medewerkers aan de slag op je eigen werkvloer. De LIFT’ers maken daarbij handig gebruik van de eigen ‘werkplekslimheid’. Het rendement van dit soort leren blijkt heel hoog te liggen, zo bewijzen de talrijke voorbeelden.

Tijdens deze ontbijtsessie word je ingewijd in de door ESF gevalideerde LIFT-aanpak. Je komt ook te weten hoe je een graantje meepikt van Europese steun…
 

Programma

07.30 tot 08.00 u:     ontvangst met ontbijt
08.00 tot 08.30 u:     voorstelling LIFT door Philip Potargent (UCLL)
08.30 tot 09.30 u:     netwerken

Spreker

Philip Potargent is ‘perfomance improver’ en werkt mee aan het LIFT-project van UCLL. Hij heeft 30 jaar hr-ervaring en is gespecialiseerd in persoonlijke, team- en organisatieontwikkeling.

In samenwerking met Winge Golf, ING en UCLL

Contactpersoon

Jolien Meeusen

Key Account Relatiebeheerder Oost

Adres

Winge Golf & Country Club
Leuvensesteenweg 254
3390 Tielt Winge

Wanneer

Prijs

Voka-leden: gratis
Niet-leden: € 35

(excl.btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Schrijf je in via de oranje knop of via mail naar inschrijvingen.vb@voka.be

BVI
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad