Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Infosessie

Ontbijtclub: In 5 stappen een succesvolle business uitbouwen

Hoe kan je als startende onderneming groeien naar een succesvolle business, zonder al te grote investeringen, ads of intense social media following?

Tijdens deze ontbijtclub ontdek je het in 5 praktische stappen, nog voor de werkdag begint. 
En het is volledig gratis!

In 5 stappen als startende onderneming naar een succesvolle business, zonder al te grote investeringen, ads of intense social media following. In deze inspiratiesessie behandelt Hannelore Verheyen, founder en CEO van Boostways en Hands-On Academy, hoe je in 5 stappen een efficiënt en succesvol bedrijf kan uitbouwen.

Hannelore inspireert je tijdens deze sessie en deelt haar eigen verhaal: hoe ze in minder dan 3 jaar 2 bedrijven uitbouwde tot een miljoenenbusiness, zonder 1 euro te investeren in advertenties en zonder een intense social media following.
 

Programma

  • 07u30: Ontvangst & ontbijt
  • 08u15: Verwelkoming
  • 08u20: Welkom & voorstelling door Erzen Uka van Teamtel
  • 08u30: Inspiratiesessie door Hannelore Verheyen van Boostways 
  • 09u10: Q&A door Hannelore Verheyen
  • 10u00: Einde

Dé ontbijtclubs - Begin je dag met inspiratie

Stel je voor dat je je dag begint met een heerlijk ontbijt, omringd door gelijkgestemde professionals, allemaal verzameld om een specifiek thema te verkennen. Dat is precies wat de Ontbijtclubs je bieden, elke maand weer een nieuw inspirerend ontbijt rond een bepaald thema.

Van energietransitie tot technologie, van duurzaamheid tot creativiteit, de Ontbijtclubs brengen mensen samen om te genieten van een voedzame maaltijd en voedzaam denkvoer. 

Ontdek al onze ontbijtclubs hier

Wie is Hannelore Verheyen?

Hannelore Verheyen studeerde Communicatiewetenschappen, Management en Marketing Management. Na het behalen van deze masterdiploma’s zette ze haar eerste stappen in de digitale marketingwereld bij Proximus, waar ze gedurende 4,5 jaar waardevolle ervaring opdeed.

Daarna ging ze aan de slag bij L’Oréal, waar ze erin slaagde om in amper 2 jaar tijd op te klimmen naar Head of Digital. Gedurende de daaropvolgende 3 jaar ontwikkelde ze digitale strategieën voor diverse divisies binnen het bedrijf.

Met deze ervaring en daarnaast ook een onstuitbare ambitie besloot Hannelore daarna om haar eigen pad te bewandelen. Ze richtte haar eigen bedrijf op, Boostways BV, later gevolgd door nog een tweede bedrijf, Hands-On Academy.

Ondertussen heeft ze al 300 ondernemers geholpen hun bedrijf te doen groeien. 
 

Met de steun van

Contactpersoon

Veronique Mestdagh

Manager Ondernemerschap

Adres

Teamtel
Ikaroslaan 25
1930 Zaventem

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Dyls februari2024
Proximus