Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Online seminarie: Hoe financiële risico's bij internationale handel omzetten in opportuniteiten tijdens en post Covid-19

Online seminarie: Hoe financiële risico's bij internationale handel omzetten in opportuniteiten tijdens en post Covid-19

  • Online

De Belgische economie is een van de meest open economieën ter wereld en de export van België vertegenwoordigt meer dan 85% van het bbp. 
Het is dan ook cruciaal om de Belgische bedrijven die internationaal actief zijn te ondersteunen tijdens en na de covid-19-crisis.
 

U zal misschien genoodzaakt zijn om bij de bank aan te kloppen om een overbruggingskrediet te verkrijgen om deze moeilijke periode te overbruggen. 
Om Belgische exporterende bedrijven gemakkelijker toegang te geven tot dergelijke overbruggingskredieten, lanceert Credendo de “Credendo Bridge Guarantee”.
Leer het bij op deze online sessie.

Spreker

Wim Bosman is Business Development Specialist bij Credendo, een Europese kredietverzekeringsgroep die actief is in alle segmenten van de verzekering van kredietrisico’s en politieke risico’s. 

europese unieEFRO VLAIO

Contactpersoon

Petra Van Bouwelen

International Business Development Manager

Wanneer

Prijs

Gratis.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner Hendrickx mei
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse