Skip to main content
CFO Netwerkevent: Sustainable finance
  • Online

CFO Netwerkevent: Sustainable finance

Is duurzaamheid al een beleidsprioriteit in uw organisatie? Aan welke risico's inzake maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn wij blootgesteld? Zijn we vanuit finance een goede partner om samen met de business de strategisch relevante mvo-aspecten centraal te stellen? Maak tijdens dit online event kennis met Catherine Vandenborre, CFO van Elia, verkozen tot CFO of the year 2019. Ontdek hoe zij waarde creëert voor Elia en tegelijk werkt in het belang van de samenleving.

Bent u als CFO op zoek naar een netwerk? Heeft u nood aan een klankbord? Wilt u graag uw strategieën aftoetsen bij collega-CFO’s? Bent u graag up-to-date inzake regelgeving, fiscaliteit, geopolitiek, globalisering, digitalisering,...?

Voka ondersteunt u graag in uw uitdagingen en biedt u een uniek en inspirerend netwerk aan van CFO’s van Vlaamse bedrijven met een internationale dimensie. Maak kennis met dit netwerk tijdens dit online CFO netwerkevent.

Daarnaast laten we u graag inspireren door Catherine Vandenborre. Catherine is CFO van Elia Group, en werd verkozen tot CFO of the year 2019. Ze is gepassioneerd door maatschappelijke kwesties, en vertelt u graag hoe zij werkt in het belang van het bedrijf, de aandeelhouders én de samenleving.

Programma

  • 18.00 – 18.30 uur: Kennismaking met het Voka-netwerk van CFO's
  • 18.30 – 19.30 uur: Keynote: Sustainable Finance - Catherine Vandenborre, CFO Elia
  • 19.30 – 20.00 uur: Netwerking

Doelgroep

CFO’s en finance professionals met een gelijkaardige managementfunctie van internationaal actieve bedrijven die hun finance strategie verder willen uitbouwen, hun financiële afdeling willen professionaliseren, hun administratieve processen willen verbeteren. Zij hebben daarbij nood hebben aan een klankbord en een netwerk waar ze hun complexe cases kunnen voorleggen, collega’s die hen inspireren en experts die hen informeren over nieuwigheden.

Partners

Deloitte

Contactpersoon

Johan Van Gool

Member services/projectbegeleider finance

Wanneer

Prijs

Deelname aan dit online event is gratis en exclusief voor CFO's.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group