Skip to main content
Map

Online netwerken: Het klikt met Voka

  • Online

Vrijdag 19 juni organiseren Voka Vlaams-Brabant en Voka Metropolitan het online netwerkmoment 'Het klikt met Voka'. Want ook in tijden van corona willen we onze gekende netwerkformule behouden en ondernemers verbinden. Naast ruimte om te netwerken, is er ook een inhoudelijk luik voorzien. Zo tekent gedragswetenschapper Michaël Van Damme present, die wetenschappelijke kennis rond innovatie, gedrag en gedragsverandering naar de praktijk vertaalt. Hij licht je de onderliggende mechanismen van impactvolle communicatie toe en legt uit hoe je dit makkelijk kan versterken in een virtuele context. 

Ben je er graag bij? Schrijf je dan snel in, want de plaatsen zijn beperkt! Vanaf 11 uur ontvangen we je graag in ons virtueel auditorium, waarna je de kans krijg om te netwerken in kleine groepjes. Tijdens dit online netwerkevenement krijg je de kans om je netwerk als vanouds te onderhouden en wie weet zelfs uit te breiden. Verder staat er ook een inhoudelijk gedeelte met spreker Michaël Van Damme op het programma.

Programma

  • 11u00 - Spreker aan het woord
  • 11u20 - Netwerking in kleine groepjes in een break-out-room
  • 12u00 - Einde

Praktisch

Het online netwerkevent duurt precies een uur. In minimale tijd halen we het maximale uit onze digitale ontmoeting. Tijdens een break-out-sessie maak je in een kleine groep kennis met enkele gelijkgezinden. De groepsindeling gebeurt willekeurig. Let op! Het aantal plaatsen is beperkt tot 50 deelnemers, dus wees er snel bij. Max. 1 persoon per bedrijf.

Spreker

Michael Van DammeMichaël Van Damme is gedragswetenschapper en samen met Geert De Wael co-founder van The Forge, een spin-off van de UGent die wetenschappelijke kennis rond innovatie, gedrag en gedragsverandering naar de praktijk vertaalt. Van Damme heeft in het kader van zijn doctoraat in de organisatiepsychologie onderzoek gevoerd rond innovatie en heeft een expertise opgebouwd rond innovatie cultuur, menselijk gedrag en gedragsverandering. 

Van Damme heeft zelf uitgebreide ervaring met stand-upcomedy, impro comedy en publiek spreken (oa. Science Comedy Night, Sound of Science en Tedx). Maar hij begeleidt ook andere sprekers bij het publiek spreken. Van wetenschappers tot ondernemers tot CEO’s. Niet alleen voor comedy nights zoals Bright Club (VUB), Technopolis comedy night en Tripwire (comedy night voor ondernemers). Maar hij verzorgt ook begeleiding voor belangrijke pitches, bij communicatie van leidinggevenden en voor sprekers op corporate events, zoals onder andere bij BNP Paribas Fortis, Telenet en VRT.
 

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus