Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Online infomoment over impact nutswerken Oosterweelverbinding
Overview R1 - Groenendaallaan
  • Online

Online infomoment over impact nutswerken Oosterweelverbinding

Inzicht in de voorbereidende nutswerken aan de Groenendaallaan en Schijnpoortweg

Dit jaar maken de Oosterweelwerken de oversteek van Linker- naar Rechteroever. Begin 2021 startte Lantis de bouw van de Scheldetunnel in de haven en binnenkort volgen de eerste werken langs de Ring van Antwerpen.

Vanaf eind april zullen voorbereidende nutswerken worden uitgevoerd aan de Groenendaallaan en Schijnpoortweg. Vooral in juni zullen deze werken een grote impact hebben op bepaalde verkeersbewegingen en de bereikbaarheid van de omliggende bedrijvenzones beïnvloeden. Vanaf augustus zal het verkeer dat gebruik maakt van het op- en afrittencomplex Merksem om de Ring te bereiken langdurige hinder ondervinden.

Om u de impact van de werken op de bereikbaarheid van uw onderneming tijdig duidelijk te maken, organiseert Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland samen met Lantis op 22 april een virtueel infomoment. Tijdens deze bijeenkomst krijgen ondernemers inzicht in de planning van de werken en de impact ervan op de omgeving. Daarnaast hebt u de mogelijkheid om vragen te stellen of bezorgdheden te bespreken.

Inschrijven voor dit online infomoment is verplicht en kan via deze webpagina. Na inschrijving ontvangt u enkele dagen voordien een deelnamelink.

Programma

  • Toelichting door Lantis van de werkzaamheden: duur, fasering, hinder en vooruitblik 2022.
  • Mogelijkheid tot het stellen van vragen.

 

In samenwerking met

Lantis logo            logo oosterweel

Contactpersonen

Steven Roeland

Mobiliteitsmanager

Ina Veeckman

Senior coördinator netwerkactiviteiten

Wanneer

Prijs

Gratis maar inschrijven is verplicht.

Voorwaarden

Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, dan vragen wij u om ons hiervan te verwittigen via pr.aw@voka.be

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Gosselin
Welt white paper
IMU_Altez_1/04