Skip to main content

Ondernemersclub H2O naar Rock Herk

De temperaturen stijgen, dat betekent dat niet alleen de zomer maar ook het festivalseizoen eraan komt! Zo vindt op vrijdag 15 juli en zaterdag 16 juli Rock Herk, het oudste alternatieve muziekfestival van België plaats. Voor het hoofdpodium op vrijdag pakken de organisatoren uit met The Vaccines, Noordkaap, De Jeugd van Tegenwoordig en Portland. Ze sluiten af met M.I.K.E. Push.

We starten onze zomer in de VIP-ruimte van Rock Herk!

We nodigen jullie uit op vrijdag 15 juli van 17u30 tot 18u30 om samen met ons te klinken. Laat via de inschrijfknop weten dat je erbij bent en ontvang op vrijdag 4 gratis drankbonnen.

Heb je nog geen festivalticket gekocht? Dan kan je via ons een VIP-ticket aankopen voor € 60 (ipv € 65 voor vrijdag) of € 100 (ipv € 110 voor combi). 

Voor wie reeds een gewoon vrijdagticket kocht, kan dit laten upgraden voor slechts € 26. 

Wat hoort er bij een VIP-ticket: 

  • VIP-parking
  • VIP-shuttlebus (parking - VIP)
  • Ruime overdekte zitgelegenheid
  • Aparte catering-faciliteiten
  • Livestream van het hoofdpodium 

De line-up en praktische info vind je op rockherk.be

Met ondernemende groeten 
Het bestuur van H2O

Voorzitter Karlien De Turck (Kaasbrik), Philippe Reyners (Voka-KvK Limburg), Maarten Van Eyck (ADEM architecten), Katrien Vanrusselt (Flexorius) en Sylvia Vogelaar (Passion Works!) 

Contactpersoon

Philippe Reyners

Adviseur belangenbehartiging

Adres

Rock Herk
Sint-Truidersteenweg
3540 Herk-de-Stad

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Circuit Zolder