Skip to main content
Logo Persoonlijke vaardigheden

Notuleren en maken van verslagen

Maak van je notulen een goed onderbouwd werkdocument

Eén van de meest onderschatte taken tijdens een meeting is het notuleren ervan. Het gegeven van mensen die samenkomen, online of live, op een bepaalde dag en een bepaald uur om dingen te bespreken staat soms ver af van “efficiënt vergaderen”. 
Daar zal jij dan maar even verslag van moeten maken. Deze opleiding heeft als doel om je wegwijs te maken in de verschillende technieken en methodieken en hoe jij kan bijdragen aan meer structuur voorafgaand en tijdens de meeting zodat jouw taak stukken makkelijker wordt.
Ook als je niet specifiek de rol hebt van notulist, krijg je tijdens de sessie tips hoe je efficiënt een verslag kan maken voor jezelf. 

Programma

  • Efficiënt en effectief vergaderen: voor, tijdens en na de meeting
  • Wat is de rol en de functie van de notulist
  • Hoe bereid je jezelf voor op de meeting
  • Technieken en methodieken om doeltreffend en gestructureerd te noteren
  • Digitaal notuleren
  • Notities omzetten naar een efficiënt verslag
  • Welke verschillende verslagvormen kunnen we inzetten

Doelgroep
Voor iedereen die meer wil weten over hoe efficiënt verslagen maken 

Jouw expert
Tilly Buelens – Hallinto
Met 15 jaar ervaring in administratie, sales en finance bij nationale en internationale bedrijven startte ze in 2008 een eigen zaak met een duidelijke missie: haar expertise en ervaring uitrollen voor starters, groeiers en KMO’s. Intussen is Hallinto een gevestigde waarde bij ondernemingen in de regio Vlaams-Brabant, Kempen en Limburg.
 

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Mechelen)
Onze-lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Leden:
€180 Excl. BTW

Niet-leden:
€270 Excl. BTW

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €180/leden en €270/niet-leden. Indien je inschreef t.e.m. 22 januari is het projectbedrag als lid van Voka € 162. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 3,5 opleidingsuren ingeven.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf  10 werkdagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel 014/56 30 30

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl