Skip to main content

Netwerklunch Jarige bedrijven

Op 24 juni 2022 verwelkomen we samen met de Provincie Vlaams-Brabant alle jarige bedrijven voor een gezellige netwerklunch in de Faculty Club in Leuven. Dit is een mooie kans om met andere jarige ondernemingen uit de regio kennis te maken. We zetten daarnaast deze jubilarissen graag in de bloemetjes door de officiële overhandiging van hun gepersonaliseerd certificaat*.

Programma

  • 11u30: Ontvangst
  • 12u00: Lunch met viering jarige bedrijven
    • Verwelkoming door Kris Claes, gedelegeerd bestuurder Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant
    • Toelichting door Ann Schevenels, gedeputeerde voor Economie en Innovatie Vlaams-Brabant
    • Huldiging van de jarige bedrijven en overhandiging van de certificaten door Daniëlle Vanwesenbeeck, voorzitter van Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant
  • 14u30: Einde

In augustus 2022 brengen we een unieke editie uit van ons magazine Ondernemers. Dit magazine zal boordevol boeiende verhalen van succesvolle Vlaams-Brabantse ondernemers staan die net als jij dit jaar een jubileum vieren en een fotoreportage van de lunch en alle jubilarissen.

Extra visibiliteit in magazine Ondernemers

In ons jubilarissenpakket kan je jouw verjaardag nog extra in de kijker zetten en toonbaar maken aan 4.000 andere ondernemers in Vlaams-Brabant. Je kan een pakket bestellen van 1 of 2 bladzijden, inclusief foto's en interview. Interesse? Mail hiervoor naar sophie.moerenhout@voka.be en ontvang een vrijblijvende offerte.

Voorbeeld


* Bestelde je nog geen certificaat? Dan kan je deze nog voor 15 juni aanvragen via het veld 'opmerkingen' bij inschrijven.

In samenwerking met de Provincie Vlaams-Brabant

Provincie Vlaams-Brabant

 

Contactpersoon

Gaëlle Depré

Relatiebeheerder

Adres

Faculty Club
Groot Begijnhof 14
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

€95 (excl. btw)

Gratis voor Voka-leden die een magazine pakket aankochten (1 persoon)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Actie enkel voorbehouden voor leden van Voka - KvK Vlaams-Brabant en voor bedrijven die een jubileum vieren van: 10, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 70, 75, 80, 90, 100, 110, 120 (+) jaar. 

Lees hier onze annulatievoorwaarden

Proximus