Skip to main content
Map

Netwerkevent: Werken in balans met Elke Van Hoof

  • Online

Corona dwingt ons al maanden om van thuis uit te werken. Dat telewerken heeft positieve aspecten, maar er is ook een duidelijke keerzijde: steeds meer thuiswerkers voelen zich vermoeid, eenzaam en onzeker over de toekomst. Hoe ga je hier als werkgever mee om? Hoe kan je ervoor zorgen dat je werknemers hun veerkracht en balans bewaren in tijden van digitaal werken? Je komt het te weten tijdens dit online netwerkevent met experte Elke Van Hoof.

Wees er zeker bij, want op het einde van de sessie verloten we 10 exemplaren van het boek 'Eerste hulp bij stress en burn-out' van Elke Van Hoof!

Programma

  • 10.15 - 10.30 u: Inleiding - Voka Vlaams-Brabant
  • 10.30 - 11.15 u: Werken in balans - Elke Van Hoof
  • 11.15 - 11.30 u: Vragenronde
  • 11.30 - 12.15 u: Netwerkmoment en nabespreking in break-outrooms

Omgevingsfactoren heb je niet altijd onder controle. Maar je balans bewaren in een steeds veranderende wereld, dat kan je leren.

Elke Van Hoof

Spreker

Elke Van HoofElke Van Hoof is als klinisch psycholoog gespecialiseerd in trauma, stress, burn-out en hoogsensitiviteit. Ze doceert naast medische en gezondheidspsychologie ook klinisch-psychologische interventies aan de VUB. Daarnaast is ze gastdocent aan de Vlerick Business School. Ze is de bezieler van het Huis voor Veerkracht, het expertisecentrum voor stress, burn-out, bore-out en veerkracht, en een veelgevraagd expert in de media.

Ken je Welt nog niet?

Dit netwerkevent is een uitgelezen kans om onze werking te leren kennen en te beslissen om aan te sluiten in 2021. Meer info over Welt Vlaams-Brabant vind je hier.

   welt

Welt 2021 wordt medegefinancierd door ESF

ESF

In de toekomst op de hoogte blijven van HR topics?

 om uw mailvoorkeuren aan te passen

Contactpersonen

Steve Vanhorebeek

Adviseur Arbeidsmarkt & Onderwijs

Lisa Hulsmans

Adviseur Welt

Kimberly Deckers

Specialist HR

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus