Skip to main content
Map

Lentedrink Voka Lokaal Noord

We komen samen met verschillende bedrijven uit de regio en krijgen een inleiding van Bart Van Craeynest over de macro-economische vooruitzichten. 

Sluit de werkdag af met een gezellige netwerkavond samen met een enthousiaste groep ondernemers. Gastbedrijf Ancodor zet zijn deuren open om samen te klinken op de prille lente!

Op donderdag 2 maart ontvangt Andocor collega-ondernemers uit de regio op hun splinternieuwe locatie in Hoogstraten met een hapje en een drankje erbij. Bart Van Craeynest, Voka’s hoofdeconoom, geeft nadien een vooruitblik op de macro-economische vooruitzichten. Daarna gaan we actief aan het netwerken! 

Ja hoor, de lentedrink is, na enkele jaren corona, terug van weg geweest! Dit is de ideale gelegenheid om op korte tijd en op een informele manier nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven uit jouw regio. 
 

Gastheer: Ancodor NV (to be confirmed)

Andocor is een Belgisch familiebedrijf actief op het gebied van cardiovasculaire chirurgie en anesthesiologie. Vanuit de splinternieuwe vestiging op De Kluis in Hoogstraten vervaardigen ze in ultramoderne cleanrooms hartkatheders en canules van hoge kwaliteit die gebruikt worden tijdens openhartoperaties. Andocor was gevestigd in Zoersel, maar is recent naar De Kluis in Hoogstraten verhuisd. 

andocor - Patrick Rosa
 

Spreker: Bart Van Craeynest

Bart Van Craeynest is Voka’s hoofdeconoom. Tevens is hij een vaste waarde in De Tijd en opiniemaker in Knack. Als geen ander analyseert hij de Belgische economie op basis van harde feiten.

Programma

18u00 - Ontvangst 
18u30 - Welkom door Voka en Gastbedrijf 
19u00 - Bart Van Craeynest 
19u30 - Receptie 
22u00 - Einde 
 

Fientje Moerman

Voka Lokaal Coördinator

Full bio of Fientje Moerman

Contactpersoon

Fientje Moerman

Voka Lokaal Coördinator

Adres

Ancodor NV (nog te bevestigen)
Kruisblok 9
2320 Hoogstraten

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden 
25€ voor niet-leden 
 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Advertentie VanRoey- nov