Skip to main content
Map

Voka Lokaal Klein-Brabant/Vaartland: Verloren Maandag

Voka Lokaal Klein-Brabant/Vaartland nodigt jou uit voor onze nieuwjaarsreceptie op Verloren Maandag!  Laten we samen proosten op een succesvol en voorspoedig nieuw jaar! Op het menu?: worstenbroodjes en appelbollen natuurlijk!

We heffen niet alleen het glas op het nieuwe jaar, maar ook op onze collega-ondernemers uit de buurt. Een uitstekende gelegenheid om regionale netwerken te versterken en uit te breiden.

We verwachten een groep van 130 ondernemers en lokale politiekers uit Puurs-Sint-Amands, Bornem en Willebroek. We bieden jou ook de gelegenheid om via een netwerkspel jouw netwerk gericht uit te breiden. 

Het bestuur van Voka Lokaal wenst je een voorspoedig 2024 en hoopt je te verwelkomen op 8 januari voor een inspirerende start!

Met vriendelijke groet,
Evert Delanoye
Voorzitter 

Het bestuur van Voka Lokaal Klein-Brabant/Vaartland: Evert Delanoye, Jan Bergmans, Jan Beumer, Anne De Middelaer, Paul De Neef, Niki De Schepper, Rudi Cleymans, Martine Hiel, Danny Pacchiotti, Igor Van Assche, Anke Verhaegen, Ines Verhaegen, Bart Keppens, Cynthia De Pauw.

Met dank aan onze sponsors

   

Fientje Moerman

Voka Lokaal Coördinator

Full bio of Fientje Moerman

Wanneer

Prijs

Gratis voor Voka leden, 45 euro voor niet-leden

Voorwaarden

Onze voorwaarden lees je hier.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.