Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Opleiding

OneNote 2016

De organisatietool bij uitstek

OneNote is een programma waarmee je al jouw notities, aantekeningen, gedachten en ideeën kan verzamelen en ordenen. Het is het ideale programma uit het Office 365-pakket om papierloos te gaan werken. En een ideaal programma om je notitieboekje achter je te laten en je digitale aantekeningen steeds bij je te hebben.

Maar het is eveneens mogelijk om een gezamenlijke werkplek te creëren zodat je ook snel de aantekeningen van projectleden kan inzien, zodat je OneNote kan gebruiken als een samenwerkingstool binnen je team tijdens vergaderingen, periodieke overleggen en bij projecten. 

OneNote wordt bijvoorbeeld in meerdere bouwbedrijven zoals B&R Group, Dethier, Monument,… gebruikt om projectopvolging te doen. Het is een centrale plaats waar werkverslagen, taaklijsten, afbeeldingen, plannen en aantekeningen in real-time gedeeld kunnen worden. Zo is elk teamlid steeds op de hoogte van de laatste werkgegevens op eenzelfde plek.

Je kan zelfs bestaande documenten, Outlook-afspraken of -taken, onedrive- en sharepoint gegevens verwerken in je onenote notitieboek. Een perfecte integratie binnen je MS Teams is eveneens een meerwaarde in het gebruik van OneNote.

Inhoud

  • De plaats van OneNote binnen Onedrive
  • Een overzicht van de OneNote functies
  • Secties en pagina's
  • Notities nemen en vormgeven
  • Opzoeken en verzamelen van informatie
  • Notities zoeken en organiseren
  • Veiligheidsinstellingen in OneNote
  • Notities delen met anderen
  • OneNote gebruiken met andere Office-toepassingen
  • OneNote als mobiele applicatie

Kortom het vlot kunnen gebruiken van MS OneNote zal je tijdswinst opleveren en frustraties besparen.

Doelgroep

Deze opleiding richt zich op iedereen die regelmatig notities maakt en die beter wilt organiseren, delen met anderen of integreren met andere Office-applicaties.

>> Ik schrijf me in

Jouw expert

Joachim Gregoor - Prezibelle

Joachim richtte in 2009 Prezibelle op. Prezibelle geeft al vele jaren trainingen en workshops voor het optimale gebruik van digitale tools. De nadruk ligt hier steeds op het stapsgewijs "zelf aan de slag gaan" met de verschillende programma's, om de programma's daarna zelfstandig te kunnen gebruiken. Daarnaast is Joachim E-Learning Developer/Researcher aan de Hogeschool PXL.

Past deze datum niet of is de opleiding volzet, klik dan hier voor een actueel overzicht.

Adres

Voka KvK Mechelen - Kempen (kantoor Mechelen)
Antonia Wolversstraat 1 (Parking Keerdok, 11de verdieping)
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Leden:
€235 (excl. btw)

10% korting vanaf een 2de deelnemer van hetzelfde bedrijf

Niet-leden:
€355 (excl. btw)

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Voorwaarden

 Lees hier onze voorwaarden.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €235/leden en €355/niet-leden. Vanaf de 2de deelnemer van hetzelfde bedrijf is het projectbedrag als lid van Voka €211,50. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 3,5 opleidingsuren en het thema digitalisering ingeven. Klik hier voor meer info.

KMO-portefeuille

Meer info?