Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Lerend Netwerk Strategic Finance

Ben jij een CFO of financieel directeur, lid van de executive board van een Kempense of Mechelse onderneming die lid is van Voka? Dan is het netwerk van Strategic Finance misschien wel iets voor jou!

Als Senior Finance Manager of CFO bekleed je een sleutelrol in het managementteam of de directie van je bedrijf. Je zet de strategische lijnen uit en bouwt relaties met de belangrijkste stakeholders. Je zorgt voor een slim finance beleid en effectieve processen. En blijft natuurlijk voortdurend up-to-date met je vak en laat je inspireren door best practices. Daar kan het Lerend Netwerk Strategic Finance je bij helpen.

Wat haal je uit dit Lerend Netwerk?

  1. Je vindt oplossingen uit de praktijk voor jouw probleem, onder professionele begeleiding van experts en via onderlinge ervaringsuitwisseling.
  2. Samen weet je meer. Je gaat samen aan de slag om je kennis en expertise te optimaliseren en verder uit te breiden.
  3. Je bouwt actief aan je netwerk. Het Lerend Netwerk is een vaste groep CFO's die je op regelmatige basis ziet.

Hoe werkt dit Lerend Netwerk?

  • Er zijn 5 sessies per jaar.
  • Deze zijn een combinatie van opleiding o.l.v. experten, interessante bedrijfsbezoeken en voordrachten rond thema's als: M&A, forecasting, digitalisering/automatisering, ESG en andere trends en updates in de finance wereld.
  • Het delen van inhoud en het uitwisselen van oplossingen staat centraal en dit in een open en vertrouwelijke omgeving.

Voor wie?

Voor CFO's of financieel directeurs, leden van de executive board uit middelgrote en grote ondernemingen of multinationals uit regio Mechelen-Kempen.

Wat anderen vinden van dit Lerend Netwerk

“Ik heb me ingeschreven in het Lerend Netwerk om ervaringen uit te kunnen wisselen met collega’s. We bespreken cases, we bekijken welke processen er wel en niet werken. Je hoeft niet altijd het warm water uit te vinden. De best practices zijn interessant, maar ook uit mislukkingen kan je veel leren. Eén van de thema’s is bijvoorbeeld innovatie en procesautomatisatie, zoals purchase-to-pay en order-to-cash. Maar even goed kan het ook gaan over hoe je je team kan motiveren. Met elkaar sparren over problemen die je tegenkomt is bijzonder nuttig. Een Lerend Netwerk is echt een aanrader voor iedereen die daar interesse in heeft.” 

Hans Van Hoof, Finance Manager bij Kaneka Belgium en lid van Lerend Netwerk Strategic Finance.

Lerend Netwerk Strategic Finance - Hans Van Hoof

”We bespreken cases, we bekijken welke processen er wel en niet werken. Je hoeft niet altijd het warm water uit te vinden. De best practices zijn interessant, maar ook uit mislukkingen kan je veel leren.”

Hans Van Hoof, Finance Manager bij Kaneka Belgium

Meer info?

Fréderique van Hout

Coördinator levenslang leren

Full bio of Fréderique van Hout

Wil je meer weten over de andere Lerende Netwerken? Klik hier voor een actueel overzicht.

Wanneer

Prijs

€1.155 (excl. btw)
 

Voorwaarden

 Lees hier onze voorwaarden.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €1150. Het thema is financiële geletterdheid. Klik hier voor meer info.
De aanvraag dient te gebeuren binnen de 14 dagen na de opstart van het traject.

KMO-portefeuille

 

Wanneer

Prijs

€1.155 (excl. btw)
 

Voorwaarden

 Lees hier onze voorwaarden.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €1150. Het thema is financiële geletterdheid. Klik hier voor meer info.
De aanvraag dient te gebeuren binnen de 14 dagen na de opstart van het traject.

KMO-portefeuille