Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Lerend Netwerk

Lerend Netwerk Learning & Development

Voor de groei van een onderneming is het Human capital /potential enorm belangrijk, hierin speelt de L&D een belangrijke rol.

Ben of heb je een L&D-verantwoordelijke en wil je het strategisch opleidings- en competentiebeleid van jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Word je vertraagd door de complexe uitdagingen? Wil je leren en ontwikkelen in jouw organisatie meer evidence-based maken, weg van de mythes die er zijn rond leren? Heb je vragen waarop jij zelf, noch je organisatie, het antwoord kent? Dan is het tijd om het lerend netwerk te raadplegen. In jouw eigen organisatie ben je misschien alleen in jouw rol maar er zijn heel veel collega’s die in een gelijkaardige situatie zitten en met dezelfde problemen kampen

Wat haal je uit dit Lerend Netwerk?

  1. Je vindt oplossingen uit de praktijk voor jouw probleem, onder professionele begeleiding van experts en via onderlinge ervaringsuitwisseling.
  2. Samen weet je meer. Je gaat samen aan de slag om je kennis en expertise te optimaliseren en verder uit te breiden.
  3. Je bouwt actief aan je netwerk. Het Lerend Netwerk is een vaste groep die je op regelmatige basis ziet.

Hoe werkt dit Lerend Netwerk?

  • Er zijn 5 sessies per jaar.
  • Deze zijn een combinatie van opleiding o.l.v experten en voordrachten rond thema's als: kennismanagement, digitale tools, het opleidingsplan, hoe evalueren en andere topics relevant voor elke L&D verantwoordelijke.   
  • Het delen van inhoud en het uitwisselen van oplossingen staat centraal en dit in een open en vertrouwelijke omgeving

Voor wie?

Voor L&D-verantwoordelijken in middelgrote en grote ondernemingen of multinationals uit onze regio.

Wat vinden anderen van dit Lerende Netwerk?

“Het Lerend Netwerk Learning & Development is nog een vrij nieuw netwerk binnen Voka. We hebben al heel wat topics aangesneden, met ook vaak een expert erbij die nuttige inzichten geeft. We hebben bijvoorbeeld gewerkt rond de rol van HR binnen Learning & Development. Ook de visie die je als HR-afdeling kan uitbouwen op het vlak van L&D. We hebben gesproken over het Hill-model dat je helpt om meer impact te creëren. Je ziet externe sprekers die hun inzichten meegeven en die vaak ook van alle achtergronden wat theorie brengen met voorbeelden uit de praktijk. Je merkt dat iedereen met dezelfde uitdagingen zit – bijvoorbeeld rond leadership development, waar we bij Baltimore Aircoil heel sterk mee bezig zijn en ook een programma rond hebben lopen. En dan is het heel fijn dat je met de collega’s daarover kan sparren. De koffiepauzes tussendoor waarin je ook met de collega’s spreekt over de topic van de dag – zelfs dat geeft een meerwaarde. Je bouwt een connectie op met de groep en je kan ook buiten de sessies altijd bij hen terecht.“

Kelly Leirs, HR Business Partner Talent Management bij Baltimore Aircoil

spreker kelly

Meer info?

Fréderique van Hout

Coördinator levenslang leren

Full bio of Fréderique van Hout

Wil je meer weten over de andere Lerende Netwerken? Klik hier voor een actueel overzicht.

Wanneer

Prijs

€765 (excl. btw)
Tot 30% kan gerecupereerd worden door KMO-portefeuille (wanneer je hiervoor in aanmerking komt).

Voorwaarden

 Lees hier onze voorwaarden.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €765. Het thema is personeelsmanagement. Klik hier voor meer info.
De aanvraag dient te gebeuren binnen de 14 dagen na de opstart van het traject.

KMO-portefeuille