Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Lerend Netwerk

Lerend Netwerk Aankoop

Als procurement manager, inkoopmanager of aankoopverantwoordelijk bepaal jij de inkoopstrategie, -doelstellingen en producten op basis van de behoeften van het bedrijf.

Je beheert contractafspraken en de relatie met leveranciers en zorgt ervoor dat het bedrijf altijd de juiste producten en/of diensten tegen de meest gunstige voorwaarden tot zijn beschikking heeft. Een boeiende job met een grote verantwoordelijkheid. Toets jij graag je ideeën af met een groep gelijkgestemde? Blijf je graag op de hoogte van de laatste trends in je vak? Dan zit je in het Lerend Netwerk Aankoop op de juiste plek.

Wat haal je uit dit Lerend Netwerk?

  1. Je bouwt actief aan je netwerk. Het Lerend Netwerk is een vaste groep van aankoopmanagers die je op regelmatige basis ziet.
  2. Samen weet je meer. Je gaat samen aan de slag om je kennis en expertise te optimaliseren en verder uit te breiden.
  3. Je vindt oplossingen uit de praktijk voor jouw probleem, onder professionele begeleiding van experts en via onderlinge ervaringsuitwisseling.

Hoe werkt dit Lerend Netwerk?

  • Er zijn 5 sessies per jaar.
  • Deze zijn een combinatie van opleiding o.l.v. experten, interessante bedrijfsbezoeken en voordrachten rond thema's als: onderhandelen, audits, aankoopbeleid en andere topics relevant voor elke aankoper.
  • Het delen van inhoud en het uitwisselen van oplossingen staat centraal en dit in een open en vertrouwelijke omgeving.

Voor wie?

Voor procurement managers, inkoopmanagers of aankoopverantwoordelijken uit middelgrote en grote ondernemingen of multinationals uit regio Mechelen-Kempen.

Wat anderen vinden van dit Lerend Netwerk?

LN AK - Luk Donkers

“Ik ben al ettelijke jaren lid van het Lerend Netwerk Aankoop bij Voka. Het is een groep van aankopers van
allemaal verschillende bedrijven. Het is een zeer heterogene groep, wat het heel interessant maakt. Je ziet dat je ondanks die verschillen toch een beetje tegen dezelfde problemen aanloopt als aankoper. Ook het verschil in bedrijven geeft soms een andere invalshoek waardoor je problemen opgelost krijgt. Het zijn allemaal mensen met heel veel ervaring. Als je een heel concreet probleem hebt, kan je het altijd in de groep gooien en wordt het besproken. We komen een vijftal keren per jaar samen, telkens een halve dag. Die uren en dagen kiezen we zelf, we houden rekening met elkaars agenda. Ook de onderwerpen kiezen we zelf.” 

Luc Donkers, aankoper bij groep Van Roey.

Meer info

Contact group

Fréderique van Hout

Coördinator levenslang leren

Full bio of Fréderique van Hout

Wil je meer weten over de andere Lerende Netwerken? Klik hier voor een actueel overzicht.

Wanneer

Prijs

€765 (excl. btw)
 

Voorwaarden

 Lees hier onze voorwaarden.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €765. Het thema is beroepsspecifieke competenties. Klik hier voor meer info.
De aanvraag dient te gebeuren binnen de 14 dagen na de opstart van het traject.

KMO-portefeuille