Skip to main content

Voka Family Business Happening

Toekomstgericht ondernemen in het familiebedrijf

logo

Tijdens deze 7e editie van de Family Business Happening blijft ons doel om familiale ondernemers te challengen en te inspireren omtrent actuele topics. Familiebedrijven hebben immers een uniek DNA en zijn een belangrijke motor voor de groei van de economie.

Dit jaar staat de Family Business Happening in het teken van toekomstgericht ondernemen via persoonlijk leiderschap en sterk familiaal teamwerk. Helemaal iets voor jou, je business en je familie? Duik dan mee in ons evenement en laat je overspoelen door de inspiratie van collega-ondernemers!

De highlights van de Voka Family Business Happening

Een kijkje achter de schermen bij Dicar Motorhomes - Dirk Van Eyck

Dicar groeide de afgelopen decennia uit tot dé absolute specialist in motorhomes. Dirk Van Eyck neemt jullie graag mee langs de geschiedenis van hun mooie familiebedrijf en vertelt over hoe de familie de toekomst voorbereidt.

Dicar

Keynote 'Iedereen kan leiden' door Frans van de Ven - Randstad Risesmart

Ontdek samen met Frans van de Ven hoe je via persoonlijk leiderschap op alle niveaus, werkt aan een toekomstgerichte onderneming. Hoe haal je het beste in jezelf en in anderen naar boven? Zelfinzicht, positieve connectie, autonomie en zingeving worden jouw sleutels tot persoonlijk leiderschap.

Frans Van de Ven

Keynote 'De impact van familiedynamieken op het bedrijf' door Veerle Wullaert - Family dynamics

Samenwerken als familie of koppel, het kan een hele uitdaging zijn. Samen met expert Veerle Wullaert ontdekken we de impact van familiedynamieken op het bedrijf. Hoe werk je samen als een goed draaiend team? Hoe streef je verbondenheid na en creëer je tegelijk ruimte voor groei als familie, koppel, individu en ondernemer?

Veerle Wullaert

Netwerkmoment en walking dinner

We sluiten deze boeiende bijeenkomst af met een netwerkmoment. We maken tijd voor nieuwe ontmoetingen en verbinding van persoon tot persoon.

Family Business Happening

Mis dit niet!

We verloten 10 gratis boeken : 'Iedereen kan leiden' van Frans van de Ven. Hoe je kan winnen? Simpel! Door aanwezig te zijn?

Tot dan!

De Family Business Happening 2022 is GRATIS en uitsluitend voorbehouden voor familiebedrijven.

 

foto partners

 

Contactpersoon

Charlotte Pollet

Adviseur onderwijs, arbeidsmarkt en familiebedrijven

Adres

Dicar Motorhomes
Grote Steenweg 2
2440 Geel

Wanneer

Prijs

GRATIS

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Lees hier onze algemene voorwaarden.

Advertentie Vermant - mei