Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Opleiding

Change management voor HR

Hoe begeleid je als HR het veranderproces binnen de onderneming?

Change, als HR-verantwoordelijke/afdeling kan je hier niet meer om heen. Denk maar aan de hele coronaperiode. Vanuit HR heb je steeds meer en meer een belangrijke rol te spelen bij veranderingen in de organisatie en is het je taak om deze transities goed te ondersteunen.

Tijdens deze opleiding krijg je handvaten aangereikt hoe een changeproces goed te begeleiden o.b.v. enkele change management modellen. Je krijgt concrete voorbeelden en je gaat aan de slag met een echte business case die je laat aanvoelen hoe je het in de praktijk kan aanpakken.

Inhoud

  • Hoe communiceer je? 
  • Hoe begeleid je jouw organisatie?
  • Hoe verkrijg je buy-in van het voltallige management team?
  • Wie trekt er mee aan de kar?
  • Wanneer stuur je bij?
  • Hoe ga je om met werknemers die de verandering helemaal niet zien zitten?
  • Wat gebeurt er wanneer de verandering doorgevoerd is?

Doelgroep

Ben je HR Manager of HR Business Partner en wil je niet langer aan de zijlijn staan bij iedere verandering binnen jouw bedrijf? Dan is deze opleiding geknipt voor jou!

> Ik schrijf me in

Jouw expert

Martine Van Campenhout - Authentic Talent

Martine Van Campenhout is zaakvoerder van Authentic Talent en werkt als coach, trainer en HR Consultant. Ze heeft een jarenlange ervaring als leidinggevende en HR Director binnen de Fast Moving Consumer Goods industrie. Doorheen haar ganse carrière heeft ze steeds in een internationale omgeving gewerkt, met focus op het creëren van een inclusief HR beleid, en het ontwikkelen van de vaardigheden van leidinggevenden.

Begin 2020 heeft Martine een carrière switch gemaakt, en is ze aan de slag gegaan als zelfstandig ondernemer. Haar missie is om leidinggevenden sterker te maken en te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, zodat ze een betere versie van zichzelf kunnen worden.

Martine Van Campenhout

Past deze datum niet of is de opleiding volzet, klik dan hier voor een actueel overzicht.

Adres

Voka KvK Mechelen - Kempen (kantoor Geel)
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Leden:
€470 (excl. btw)

10% korting vanaf een 2de deelnemer van hetzelfde bedrijf

Niet-leden:
€705 (excl. btw)

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €470/leden en €705/niet-leden. Vanaf de 2de deelnemer van hetzelfde bedrijf is het projectbedrag als lid van Voka €423. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 7 opleidingsuren en het thema personeelsmanagement ingeven. Klik hier voor meer info.

KMO-portefeuille

Meer info?