Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Effectiever werken met AI-Powered HR

šŸš€ Wil je mee zijn met de nieuwste trends in de HR? Ontdek de kracht van People Analytics en ArtificiĆ«le Intelligentie. 

Ben je een zaakvoerder die HR-taken zelf uitvoert of een HR-professional die op zoek is naar innovatieve oplossingen? Onze opleiding 'AI-powered HR' is precies wat je nodig hebt! Leer hoe je complexe HR-uitdagingen kunt aanpakken met datagestuurde inzichten. šŸ“Š

Ontdek hoe je de kracht van People Analytics en AI šŸ§  kunt benutten om efficiĆ«nter en effectiever te worden in je werk met onze opleiding 'AI-powered HR'.

Wat kan je verwachten?

Dag 1

Duik in de basis van People Analytics en AI. 's Middags leer je hoe je HR data kan interpreteren & wat je ermee kan voorspellen. Je ontdekt ook de magie van machine learning in HR.

Dag 2 (enkel voormiddag)

Verken de impact van ChatGPT in HR. Leer er betere resultaten mee te bereiken door prompt engineering. 

Praktisch

Deze opleiding gaat door in Mechelen in ons nieuwe opleidingscentrum. 
Deze ligt boven op parking Keerdok en is dus vlot bereikbaar en het is er makkelijk parkeren. 
We voorzien 2x lunch. 

Mis deze kans niet om je HR-skills naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je nu in en transformeer je HR-aanpak met AI!

Jouw experten

simon uytterhoeven

Simon Uytterhoeven

Simon Uytterhoeven is een AI translator bij MbarQ. MbarQ is een business-gedreven AI start-up dat tastbare en schaalbare AI-oplossingen hoog in het vaandel draagt. Hij ondersteunt bedrijven om de mogelijkheden van AI te ontdekken, begeleidt end-to-end data en AI realisaties en biedt innovatieadvies om bedrijven te helpen hun digitale transformatiedoelen te bereiken.

logo-mbarq

Thibault Martin

Thibault is Managing Partner van HumanX, een HR consultancy bedrijf dat bedrijven begeleid in het digitaliseren van hun HR-processen. Via zijn expertise zorgt hij ervoor dat organisaties profiteren van datagestuurde inzichten om hun HR-beleid te verbeteren en betere beslissingen te nemen met focus op employee experience.

Met steun van

vlaio

 

Meer info

Donaat Dieryck

Coƶrdinator digitalisering

Full bio of Donaat Dieryck

Adres

Voka - KvK Mechelen-Kempen
Antonia Wolversstraat 1 (verdieping 11)
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

ā‚¬ 550 (excl. btw) 

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden. Dit traject wordt rechtstreeks ondersteund door Vlaio en komt niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille.