Skip to main content
MIP @ Webhero

MIP @ Webhero

Op 21 november ontmoeten we elkaar tijdens een nieuwe MIP (Meet Inspiring People). We zijn te gast bij Jo Deferm, oprichter van Webhero. Zijn specialisatie? SEO en online marketing. Zo helpt hij kmo’s optimaal te scoren online, zelfs met een bescheiden budget. 

Jo Deferm: "Laat Nederlandse bedrijven niet de kaas van je brood eten."

Wat kan je verwachten? In een keynote van 30 minuten geeft Jo inzicht in het ‘think global, act local’-principe. Het is net vanuit die visie dat Nederlandse bedrijven en webwinkels almaar meer marktaandeel wegkopen van Belgische lokale kmo’s. Geen nood, Jo legt ook uit hoe jij je beter digitaal kan wapenen tegen grote bedrijven met meer financiële slagkracht. 


 

Spreker

Jo Deferm is oprichter van Webhero. Als digitale held bouwt dit bedrijf betaalbare websites en webshops voor kmo’s in hun strijd tegen grote bedrijven met meer financiële middelen. Daarbij zorgt digitale knowhow voor een professionele uitstraling en sterkere online aanwezigheid. 

Jo Deferm

Voka Vlaams-Brabant biedt je, in samenwerking met Premed, een griepvaccin aan op deze MIP. Het enige wat je daarvoor moet doen is replyen op de bevestigingsmail die je na inschrijving voor dit event ontvangt.

Partners

Contactpersoon

Jolien Meeusen

Key Account Relatiebeheerder Oost

Adres

Webhero
Grauwmeer 1
3001 Leuven

Wanneer

Prijs

Voka-leden: gratis

Niet-leden: indien je aanwezig wil zijn neem dan contact op met Jolien Meeusen via jolien.meeusen@voka.be

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Inschrijven via: inschrijvingen.vb@voka.be, via de oranje knop op de eventpagina op onze website of via de Voka Vlaams-Brabant networking app (beschikbaar voor iOS en Android)

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad