Skip to main content
MIP Evening @ Freja Home Styling

MIP Evening @ Freja Home Styling

Wat kan jij leren van Napoleon? Ontdek deze inspiratiebron voor hedendaags management en leidinggeven op onze MIP Evening met Johan Op de Beeck.

Op 19 september ontmoeten we Johan Op de Beeck voor onze MIP (Meet Inspiring People). We kennen Johan vooral als VRT-ankerman, maar hij is ook de auteur van de recente non-fictie bestsellers ‘Napoleon’ en ‘Waterloo’. Over deze onderwerpen maakte hij ook bejubelde radioreeksen voor Klara. 

Hij verstaat de kunst om belangrijke episodes uit onze geschiedenis te vertellen alsof je er zelf bij was. Want daar is het hem vooral om te doen: de link leggen met het heden. Wat kunnen wij leren van Napoleon? Deze historische figuur is een onmisbare inspiratiebron voor elke manager en leider! 

Voor deze MIP zijn we te gast bij Freja Home Styling in Bekkevoort. Landelijke tijdloze klasse gaan bij Freja Home Styling hand in hand met kwaliteitsmaterialen en persoonlijke service. In dit kader kan je netwerken en genieten van lekkere hapjes.

Programma

18:30 uur   Ontvangst
19:00 uur   Voorstelling gastbedrijf Freja Home Styling
19:15 uur   Meesterverteller Johan op de Beeck - Napoleon: inspiratie voor hedendaags management en leidinggeven
20:00 uur   Netwerken met walking buffet
 

Maximaal 2 inschrijvingen per bedrijf.

Je kan parkeren aan de zaak. We stellen weliswaar duurzaam vervoer en/of carpooling op prijs.

Zij waren alvast enthousiast

Over dit boek van Johan zei Johnny Thijs, de voormalige CEO van Bpost: ‘Geen managementboek in de klassieke betekenis van het woord, maar wel een doorlichting van de grote leider die Napoleon is geweest. Dit boek illustreert dat topmanagement van alle tijden is. Een must-read voor alle managers.’

En ook Nicolas Saverys, de CEO van Exmar, is enthousiast: ‘Napoleon is een onuitputtelijke bron van sprekende voorbeelden van leiderschap. Alle mensen die op een of andere manier leiding geven kunnen veel inspiratie putten uit dit boek.’

Meer info?

Met dank aan

freja

Contactpersoon

Pascal Caroyer

Relatiebeheerder - Coördinator Open Bedrijvendag

Adres

Freja Home Styling
Staatsbaan 279
3460 Bekkevoort

Wanneer

Prijs

Voka-leden: gratis 
Niet-leden: 75 euro excl. 21% btw
 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Inschrijven kan via inschrijvingen.vb@voka.be, via de oranje knop op deze webpagina of via de Voka Vlaams-Brabant networking app (beschikbaar voor iOS en Android).

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Opgelet! 
Wegens de vakantieperiode zal jouw aanvraag tot inschrijven verwerkt worden na 13 augustus. Je krijgt na die datum een officiële bevestiging van jouw inschrijving.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad