Skip to main content
MIP Breakfast @ BMW Juma Leuven

MIP Breakfast @ BMW Juma Leuven

The future of individual mobility: de bestuurder centraal 

Op 24 september ontmoeten we Eddy Haesendonck voor onze MIP (Meet Inspiring People). Eddy is sinds 2018 voorzitter en CEO van BMW Group Belux. 

Elektrificatie, autonoom rijden, shared services, nog meer connectiviteit en digitalisering: de komende jaren zal mobiliteit meer veranderen dan de voorbije 100 jaar. Bovendien wil de bestuurder van de toekomst letterlijk en figuurlijk zelf aan het stuur zitten. Hij wil nog meer zelf zijn keuzes maken voor zijn individuele mobiliteit, en dit kan van dag tot dag verschillen. Een efficiënte bedrijfswagen, deelwagen, e-bike of maxiscooter …

Eddy Haesendonck komt ons vertellen hoe BMW als pionier in individuele mobiliteit een leidende rol opneemt in dit verhaal. 
 

Programma

07.30 tot 08.00 u:     Ontvangst met koffie
08.00 tot 09.00 u:     The future of individual mobility: Eddy Haesendonck aan het woord
09.00 tot 10.00 u:     Netwerking met ontbijt
 

Spreker

Al meteen na zijn marketingstudies stapte Eddy Haesendonck in de automobiel- en motorsector en ging er sindsdien niet meer weg. Hij startte bij BMW Group Belux in 1997 als verantwoordelijke voor de Aftersales van BMW Motorrad Belux. In 2002 lag hij als Sales Manager MINI mee aan de basis van het succes van MINI in de BeLux en werd hij regioverantwoordelijke BMW. Na een tussenstop in het BMW hoofdkwartier in Munchen kwam hij ein 2014 terug in de rol van Commercieel Directeur van BMW Belux. Eddy Haesendonck volgde begin 2018 Peter Henrich op als voorzitter en CEO van BMW Group Belux.

Met dank aan BMW Juma

logo BMW Juma

Adres

BMW Juma Leuven
Brusselsesteenweg 72
3020 Herent

Wanneer

Prijs

Voka-leden: gratis
Niet-leden: € 75 euro
(excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Schrijf je in via mail naar inschrijvingen.vb@voka.be, via de oranje knop of via de Voka Vlaams-Brabant networking app.

Opgelet! maximum 2 inschrijvingen per bedrijf.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad