Skip to main content
Map

Met goesting aan het werk (blijven): motiveren en belonen

We zullen met zijn allen langer moeten blijven werken en er komt een golf van vergrijzing op ons af. Daarom is het des te belangrijker om medewerkers tevreden aan boord te houden. Dat kan door hen te motiveren en te belonen. Hoe je dat het beste aanpakt leer je in deze opleiding.

Medewerkers zijn het hart en de ziel van bedrijven, daarom is het absoluut noodzakelijk dat ze zich gemotiveerd voelen en beloond worden voor hun successen. Het hebben van een gemotiveerd team kan de output verhogen, de betrokkenheid vergroten en werknemers aanmoedigen om langer bij je bedrijf te blijven. Een goede manier om personeel te motiveren is door beloningen en incentives aan te bieden als reactie op hun goede werk.  Weet u hoe u dit het beste doet, wat de mogelijkheden zijn, de voorwaarden en valkuilen?  Dit traject wil samen met u een gelukkige en actieve werkomgeving creëren.

logo welt

Contactpersoon

Isabel De Winter

Adviseur Arbeidsmarkt & Onderwijs

Adres

Kasteel Ter Ham- de Maillé de laTour
Landry laan 2
1820 Steenokkerzeel

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus