Skip to main content
Voka Opleiding

Mercurio Beyond Borders USA

Internationaal Ondernemen

Zorg voor een succesvol begin in de Verenigde Staten

De Verenigde Staten waren in 2019 de vijfde voornaamste uitvoermarkt voor België en buiten de Europese Unie zelfs de belangrijkste. Het onderstreept alleen maar waarom inzetten op een exportstrategie voor Amerika belangrijk is en blijft. Voor ondernemingen die voor het eerst naar de Verenigde Staten willen exporteren of hun positie er willen versterken, is Mercurio Beyond Borders het gedroomde programma.

Elk succes begint met een grondige voorbereiding en dat is niet anders bij jouw doorbraak in de Verenigde Staten. Mercurio Beyond Borders biedt jou een meer dan stevige basis voor een succesvolle start aan de overkant van de Atlantische Oceaan. Dit programma geeft je niet alleen een helder zicht op de kansen voor jouw bedrijf in de Verenigde Staten. Het reikt je ook handvaten aan om die perfect te benutten.

Van praktische tools en informatie over leerrijke businesscases tot tips en tricks van experten: dankzij Mercurio Beyond Borders heb je alles in handen om jouw bedrijf ook in Amerika naadloos op te starten en er door te groeien.
 

Doelgroep
Dit traject richt zich op ondernemers en managers in sales of business development die de Verenigde Staten willen inpassen in hun exportstrategie. Ook voor ondernemers die er hun positie willen consolideren of uitbreiden, is dit programma een aanrader.
 

Contactpersoon

Fatim Ramadane

Coördinator internationale dienstverlening

Adres

Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

De deelnameprijs bedraagt €550 excl.btw per deelnemer.

Deze prijs is mogelijk dankzij de financiële steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Digitalisering
AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende