Skip to main content
Beyond Borders Oekraïne
  • Online

Mercurio-Beyond Borders Oekraïne 2020

Laat u informeren en leer snel wat Oekraïne en zijn bloeiende technologiesector u te bieden hebben.

Oekraïne heeft het grootste en snelst groeiende aantal IT-professionals in Europa. Laat u informeren en leer snel wat Oekraïne en zijn bloeiende technologiesector u te bieden hebben. Zodat u in staat bent om de juiste beslissingen te nemen, voor uw bedrijf.

 

Wat is Mercurio Beyond Borders Oekraïne?

Het Beyond Borders-traject is een kortlopend traject om een eerste marktverkenning te doen. In totaal gaat het over 5 sessies. De focus ligt op 3 aspecten: het culturele, administratieve en business aspect.


Met deskundige sprekers en best practices die worden gedeeld door Belgische bedrijven die al succesvol zijn in het land, verzamelt u de zakelijke, culturele en praktische informatie die u nodig heeft.


Doel: Vlaamse bedrijven helpen om te leren over en zaken te doen in Oekraïne, met een focus op de techsector en outsourcing naar het enorme tech-ecosysteem van Oekraïne.


Doelgroep

CEO's, commerciële directeurs, businessdevelopmentmanagers, exportmanagers, regionale sales managers.

Formaat

Een trainingsprogramma van 4 tot 5 halve dagen, elk met een interval van 2-3 weken, zodat de deelnemers snel kunnen leren over het land en kunnen beslissen hoe ze de Oekraïense markt zullen benaderen, en hoe ze het beste uit het tech ecosysteem kunnen halen.

Timing

Start 10/nov 2020.  

 

Sessies
1. Kick-offsessie met introductie in de Oekraïne. Handelsinformatie, uitleg over de huidige stand van zaken in de economie, zakelijke mogelijkheden. Stand van zaken met betrekking tot Corona. Markt-introductieplan: afname van de nulmeting met daaraan gekoppelde begeleiding in de opmaak van het marktintroductieplan. Coaching in plan van aanpak te creëren. Wat zeker wel/niet opnemen in strategie voor de markt.
2. Focus op de juridische en financiële aspecten van het zakendoen in Oekraïne. Hoe u uw eigen entiteit of bedrijf kunt oprichten.
3. Focus op culturele aspecten - bedrijfscultuur, zakelijke relaties en gewoonten, het creëren van een joint venture, het vinden van partners/agenten/distributeurs.
4. Tech focus: verken het Oekraïense tech-ecosysteem. Outsourcing - wat is er mogelijk? Waarom is het zo aantrekkelijk? Hoe werken outsourcingcontracten? Hoe vind je goed technologisch talent?
5. Voorstelling markt-introductieplan aan experts en evaluatie. Dit gevolgd door de bespreking van volgende stappen zoals onder andere B2B-contacten in de gekozen internationale markt.
De onderwerpen kunnen aan verandering onderhevig zijn - we zullen proberen informatie te geven op basis van wat de deelnemers vragen.


Informatie. Begeleiding. Inspiratie.

Wenst u graag meer informatie? Twijfel zeker niet om onze verantwoordelijken te contacteren.

Logo VLAIO

 

Contactpersonen

Sophie Beyers

Coördinator Internationale Netwerken

Charlotte Fivez

Coördinator Internationale Netwerken

Wanneer

Prijs

€ 550

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans