Skip to main content

Meet & Greet industrie (GRATIS)

Maak kennis met onze industriewerking tijdens de Bedrijvennetwerkdagen op 13 oktober.

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland heeft een toegewijde industriewerking. Via het Platform Industrie, het Industrieforum en het peer-to-peernetwerk van de Lead Plants & Lead Companies verhogen we de concurrentiekracht in de regio. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Kom dan met ons kennismaken tijdens de Bedrijvennetwerkdagen van 13 en 14 oktober 2021.

Wie? Wat? Waar? Hoe?

Tijdens de meet & greet gaat u in gesprek met de collega’s van onze industriewerking. Maak kennis met onze manager Industrie om het reilen en zeilen van onze werking te ontdekken of ga in gesprek met een van onze experts in arbeidsmarkt, circulariteit en mobiliteit. Boek een tijdslot (15’) met een van onze collega’s en vuur tijdens een een-op-eengesprek uw vragen op hen af.

Om zeker te zijn van uw plaats is inschrijven verplicht. In onderstaand overzicht vindt u per thema de link terug waarop u uw tijdsslot van 15' bij deze collega kan reserveren. 

SOS Industrie

Nadia WerkersNadia Werkers, manager industriewerking, loodst u door het programma van onze industriewerking. U komt te weten hoe de Kamer de concurrentiekracht van onze regio weet te versterken en hoe u een sterk industrieel netwerk kunt uitbouwen.

Reserveer via deze link uw een-op-eengesprek met Nadia: https://calendly.com/nadia-werkers/sos-industrie

SOS Arbeidsmarkt

Valerie van der AvertValerie Van der Avert, talentmanager Industrie,  vertelt u alles over de actuele arbeidsmarkt, hoe u technisch talent aantrekt en hoe de Kamer u kan helpen om u te profileren als aantrekkelijke werkgever.

Reserveer via deze link uw een-op-eengesprek met Valerie: https://calendly.com/valerie-vanderavert/sos-arbeidsmarkt

SOS Circulariteit

Kathleen RabauKathleen Rabau, projectmanager Industrie, maakt uw productiebedrijf wegwijs in circulair ondernemen. U krijgt meer uitleg over onze benchmarkstudie rond circulariteit en het vinden van partners in circulaire economie.

Reserveer via deze link uw een-op-eengesprek met Kathleen: https://calendly.com/kathleen-rabau/sos-circulariteit

SOS Mobiliteit

Steven RoelandSteven Roeland, mobiliteitsmanager, zet u op de goede weg om uw werknemers op het bedrijf te krijgen, de modal shift te realiseren of het voertuigenpark te elektrificeren.

Reserveer via deze link uw een-op-eengesprek met Steven: https://calendly.com/steven-roeland-sos-mobiliteit/1

 

U kunt er op 13 oktober niet bij zijn, maar hebt wel vragen over onze industriewerking? Kom dan tijdens de beursdagen zeker eens langs op de stand van Voka Antwerpen-Waasland. Een medewerker van onze Kamer staat dan klaar om u wegwijs te maken in onze lobbydossiers, infosessies, evenementen, lerende netwerken, hete hangijzers en zo veel meer.

 

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland

Banner BNDDit evenement vindt plaats tijdens Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland op 13 en 14 oktober 2021. Deze tweedaagse fysieke netwerkbeurs voor de regio Antwerpen-Waasland vindt plaats in Antwerp Expo. Ze biedt ruimte aan 120 standhouders en verwacht 4.000 bezoekers, gespreid over twee dagen. Een bezoek aan de beurs is gratis, maar inschrijven is verplicht. Klik hier voor meer informatie over de beurs of schrijf hier onmiddellijk in.

Aansluitend op de goedgevulde beursvloer biedt de beurs een sterk inhoudelijk programma, met boeiende en actuele infosessies en ijzersterke netwerkmomenten voor standhouders én bezoekers. Benieuwd? Ontdek het volledige programma hier en schrijf in voor de sessie(s) die u wenst te volgen. Zo ontvangt u alle nodige praktische informatie.

Contactpersoon

Kathleen Rabau

Projectcoördinator Industrie

Adres

Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland | Antwerp Expo
Jan van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis.

Deze activiteit, alsook Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland is gratis voor bezoekers.

Voorwaarden

Indien u na eerder aanmelding niet kan deelnemen, vragen wij u om ons hiervan ten laatste de dag voor de activiteit op de hoogte te brengen via kathleen.rabau@voka.be.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Welt white paper
Gosselin
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans