Skip to main content
netwerking

Meet, Greet and Match: design en design thinking

Op zoek naar een design expert? Hulp nodig bij de realisatie van een nieuwe dienst of product? Wilt u graag in een vrijblijvend kader gedachten uitwisselen met creatievelingen? Heeft u een ingewikkeld probleem dat u wilt oplossen? Of wilt u gewoon iets verbluffends maken?

Design en design thinking actief toepassen in uw onderneming zorgt voor een enorme boost in de bedrijfsactiviteiten. Het hoeft geen ver-van-uw-bedshow te zijn. Om dit aan te tonen organiseren Voka West-Vlaanderen en Designregio Kortrijk samen een info- en netwerkevent. U krijgt de kans om een-op-een kennis te maken en in gesprek te gaan met designexperten uit heel Vlaanderen.

De individuele gesprekken worden voorafgegaan door een korte introductiesessie over design en design thinking door expert Valentijn Destoop.

Valentijn Destoop is als design thinker, innovation strategist en mentor actief bij heel wat succesvolle Europese tech start-ups. In zijn introductie legt hij uit dat design thinking een creatieve manier is om problemen op te lossen. Ook voor niet-designers is het een methodiek om te denken als een ontwerper en de trends, de noden en de wensen van klanten te vertalen naar een (nieuwe) business.

De voordelen van dit uniek netwerkevent?

  • Actief face-to-face contacten leggen, waardoor middelen en tijd worden bespaard.
  • Designexperten waarmee uw expertise verder ontwikkeld wordt.
  • Deelname is volledig gratis.

Inschrijven voor dit event kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Marijke Bouciqué.

EU     EFRO     Designregio Kortrijk

Contactpersoon

Marijke Bouciqué

Kennis & advies/Innovatie - Innovatie & digitalisering

Adres

Voka - West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Dit event maakt deel uit van het Europese Efro-project ‘Design Thinking voor businessmodel innovatie’ en wordt gratis aangeboden aan leden en niet-leden.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx