Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Meet the expert: Japan i.h.k.v. de economische partnerschapsovereenkomst EU-Japan en het nieuw Belgisch-Japans dubbelbelastingverdrag
Japan

Meet the expert: Japan i.h.k.v. de economische partnerschapsovereenkomst EU-Japan en het nieuw Belgisch-Japans dubbelbelastingverdrag

Bespreek jouw plannen, problemen, vragen over Japan met onze business professional

Meet the expert is een concept van Voka zelf waarbij je als bedrijf individueel en vertrouwelijk jouw plannen of problemen kan bespreken met een deskundige op een internationale regio gedurende 45 min. Deze één op één kennismaking gaat door in de gebouwen van Voka. 

Jouw experts: 
Wim Eynatten is als vennoot gespecialiseerd in internationale fiscaliteit bij Deloitte België en is gevestigd in het kantoor in Brussel. Hij is een erkend belastingconsulent. Wim heeft meer dan 20 jaar ervaring en combineert vele jaren bij een Big4-organisatie met relevante ervaring in een Magic Circle advocatenkantoor. 
Daarnaast is hij van het Japanese Business Tax Europe (“JBTE”) team van Deloitte en leidt hij de Japanse praktijk van Deloitte in België. Hij heeft veel Japanse klanten in verschillende sectoren en staat hen bij met hun Belgische en grensoverschrijdende belastingkwesties.
Wim is voorzitter van de Legal & Tax Committee van de Belgisch-Japanse Vereniging en Kamer van Koophandel (Belgium Japan Association & Chamber of Commerce, “BJA”) en tevens lid van het Directiecomité en de Raad van Bestuur van BJA. In deze hoedanigheid werkt hij nauw samen met BJA-leden, de Belgische overheid, werkgevers- & werknemersverenigingen en alle andere stakeholders met het oog op het verbeteren van het investeringsklimaat in België.

Tom Verbrugge is Senior Director in de Global Trade Advisory (GTA) praktijk van Deloitte en erkend belastingconsulent. Hij is gespecialiseerd in adviesverlening op het vlak van douane, internationale handel en accijnzen en heeft een achtergrond in de BTW-adviesverlening. 
Tom en het GTA team adviseren ondernemingen in verschillende industrieën en sectoren, bij het opzetten van hun processen rond internationale handel. Projecten variëren van het begeleiden van supply chain re-organisaties, implementatie en optimalisatie van douane- en accijnsprocedures, implementatie van vereisten in het kader van Vrijhandelsakkoorden, tot het geven van opleidingen, etc.
Tom is tevens lid van het JBTE team en staat Japanse klanten bij inzake douane en accijnzen alsook advisering inzake de economische partnerschapsovereenkomst EU-Japan
 

 

 

Contactpersoon

Petra Van Bouwelen

International Business Development Manager

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Mechelen)
Onze-lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Leden:
€ 50 Excl. BTW

Niet-leden:
Deze activiteit is exclusief voorbehouden vook Voka-leden.

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Deze afspraak komt niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille.

Annulatievoorwaarden
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 werkdagen voor het begin van de afspraak. Vanaf 10 werkdagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel: 015/45 10 20

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse