Skip to main content
Logo Sales & marketing
  • Online

Meer leads genereren in tijden van GDPR

Mag je nog wel contacten verzamelen en met hen communiceren via email?

Tijdens deze praktische sessie krijg je een overzicht van de privacywetgeving en welke impact deze heeft op je marketingafdeling.

  • Zijn er nu effectief boetes uitgeschreven in ons land en onze buurlanden?
  • Waar moet je zeker op gaan letten voor je website en bij het uitvoeren van marketingcampagnes?

Via praktische voorbeelden en cases gaan we de discussie aan en op zoek naar de grenzen tussen marketing en het volgen van de privacyregels.

Praktisch

  • De workshop zal online doorgaan. Om deel te nemen, heb je enkel een goede internetverbinding nodig.
  • Interactiviteit is gegarandeerd, al jouw vragen kan je stellen via Q&A of chat.

Jouw trainer
Herman Maes is marketing strateeg bij digital agency Intracto en is daarnaast ook DPO in het kader van de privacywetgeving. Hierdoor balanceert hij op de grens van de letterlijke wetgeving en de praktijk binnen marketingprojecten. Als docent bij Thomas More en UHasselt is hij ook in het onderwijs actief.

Wanneer

Prijs

Leden:
€180 Excl. BTW

Niet-leden:
€270 Excl. BTW

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €180/leden en €270/niet-leden. Indien je inschreef t.e.m. 22 januari is het projectbedrag als lid van Voka €162. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 3,5 opleidingsuren ingeven.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 5 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf  5 werkdagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel 014/56 30 30

.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl