Skip to main content
Logo Kameracademie

Meer leads genereren in tijden van GDPR

Mag je nog wel contacten verzamelen en met hen communiceren via email?

Tijdens deze praktische sessie staan we stil bij de huidige stand van de privacywetgeving en welke impact er hierop is voor marketingafdelingen.

  • Zijn er nu effectief boetes uitgeschreven in ons land en onze buurlanden?
  • Waar moet je zeker op gaan letten voor je website en bij het uitvoeren van marketingcampagnes?

Via praktische voorbeelden en cases gaan we de discussie aan en op zoek naar de grenzen tussen marketing en het volgen van de privacyregels.

Jouw trainer
Herman Maes is marketing strateeg bij digital agency Intracto en is daarnaast ook DPO in het kader van de privacywetgeving. Hierdoor balanceert hij op de grens van de letterlijke wetgeving en de praktijk binnen marketingprojecten. Als docent bij Thomas More en UHasselt is hij ook in het onderwijs actief.

Ontdek hier het volledige opleidingsaanbod
 

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Geel)
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Leden:
€ 180 Excl. BTW

Niet-leden:
€ 270 Excl. BTW

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €180/leden en €270/niet-leden. Indien je inschreef voor 25 januari is dit €162 voor leden. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 3,5 opleidingsuren ingeven.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf 10 dagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel 014/56.30.30

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse