Skip to main content
Map
Voka Infosessie

Masterclass: The Future Of Fashion

Nieuwe technologie biedt de modebranche kansen op versnelde verduurzaming, een grotere relevantie en een hogere betrokkenheid van de consument. Van 3D-printen on demand en virtuele supermodellen tot een outfit voor je digitale zelf: is het vooral nice to have of schuilen hier net de grote opportuniteiten? In deze gratis masterclass neemt Tim Gielen je mee op ontdekkingsreis langs technologische revoluties en vertaalt hij die naar concrete toepassingen in jouw fysieke winkel.

Als ervaren expert en innovator weet Tim Gielen als geen ander hoe modemerken zich strategisch moeten wapenen om consumenten voortdurend de beste klantbeleving te kunnen bieden.

In deze gratis masterclass geeft hij je met praktische cases een beeld van:

  • hoe mode zal evolueren op vlak van beleving, productie, technologie en menselijke interactie.
  • waarom fysieke winkels nooit zullen verdwijnen en waarom ieder bedrijf de beste klantbeleving moet nastreven.
  • hoe je juiste keuzes maakt voor jouw onderneming in een wereld vol technologische opportuniteiten.

Voor wie?

Deze masterclass is helemaal op maat van zaakvoerders van modemerken, marketingmanagers en retailers. Ook voor start-ups en scale-ups in de modebranche die het belang van technologie, duurzaamheid en menselijke noden binnen de fysieke winkel willen begrijpen, is ze een echte aanrader.

Programma

Om 18.00 u. openen de deuren, de masterclass gaat om 18.30 u. van start. Nadien is er nog een netwerkmoment met een hapje en een drankje.

Meet the expert

Tim Gielen is de oprichter van Wave of Engagement, dat vernieuwende winkelconcepten bedenkt. Hij deed onder meer projecten voor Essentiel Antwerp, CKS, Xandres en JBC.

Tim Gielen

Contactpersoon

Jolein Van Eyck

adviseur starters en lerende netwerken fashion

Wanneer

Prijs

Deze masterclass is GRATIS voor leden en niet-leden.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan