Skip to main content
Map

Management Assistant Day 2024

De dag waarop alle assistants extra bedankt worden.

Naar jaarlijkse traditie worden alle management assistants op de derde donderdag van april in the picture gezet. Naast een traditioneel bloemetje zijn er ook heel wat bedrijven die een belevingsticket schenken voor onze welgekende Management Assistant Day. Ook dit jaar halen we weer alles uit de kast om er een onvergetelijke, grensverleggende en toch ontspannende dag van te maken.

Op de Management Assistant Day draait alles rond het welbehagen van jouw management assistant. Het is een kwalitatief evenement waarbij gelijkgestemde concullega’s uit verschillende bedrijven een onvergetelijke namiddag beleven in een uitzonderlijk kader. Tijd om de dagelijkse spanning los te laten door te netwerken, bij te leren en te genieten. Als ondernemer weet je immers als geen ander hoe belangrijk dat is.

Programma 

Het programma blijft nog eventjes geheim maar we trekken dit jaar naar de Westkust.

Wil je jouw management assistant een onvergetelijke dag schenken? Schrijf hem/haar dan snel in want het aantal plaatsen is beperkt. 

Contactpersoon

Lisa Den Tandt

Member Services - Productie/kwaliteit

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 375 euro
  • Niet-leden: 565 euro

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar de genoemde verantwoordelijke en dit uiterlijk tot 2 werkdagen voor aanvang van het evenement. Bij laattijdige annulatie zal het volledige bedrag verschuldigd blijven. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag